Van'ın Saray İlçesi Değirmigöl köyü yakınındaki bir sulama göletinde el bombası ve rokatatar mermisi bulundu. Bulunan mühimmat, jandarma tarafından olay yerinde imha edildi.
İlçenin Değirmigöl Köyü yakınında hayvan otlatan bir çoban sulama göleti kenarında suyun içinde el bombalarını görünce durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri bölgede güvenlik önlemi alarak inceleme başlattı. Gölet içinde arama yapan jandarma ekipleri, su içerisinden kime ait olduğu belirlenemeyen 8 adet patlamamış el bombası ile bir adet roketatar mermisi çıkardı.
Daha sonra olay yerine gelen bomba uzman ekipleri, özel kıyafetleri ile bulunan el bombası ve roket mermisini fünye ile patlatarak imha etti. Jandarma ekipleri, gölet çevresinde arama-tarama çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.
Güncel haberler için AksiyonHaber'i takip edin.
www.AksiyonHaber.com
İSTANBULHABER AJANSI