• BIST 13744.64
  • Altın 6008.11
  • Dolar 46.1496
  • Euro 53.3244
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 22 °C

Süper Kupa Atletico Madrid'in

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Inter ile Avrupa Ligi şampiyonu Atletico Madrid, Monaco'da oynanan Avrupa Süper Kupası'nda karşı karşıya geldiler.
Karşılaşma oldukça hızlı başladı. İlk dakikalarda Inter, Sneijder ve Milito ile ilk 3 dakikada iki pozisyona girdi. Ancak bu pozisyonları gole çevirmeyi başaramadı. 5'inci dakikada ise Simao'nun ortasına Agüero kafayı vuracakken Chivu son anda araya girerek mutlak bir pozisyonu önledi. 28'inci dakikada Sneijder'in kullandığı köşe vuruşunda alter Samuel kafayı vurdu ama top az farkla auta gitti. 42'inci dakikada Agüero Inter defansını müthiş hareketlerle geçti ama son vuruşunda öerçeveyi bulamayında ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda daha istekli olan taraf Atletico Madrid'di. 59'uncu dakikada hızlı gelişen Atletico Madrid atağında Reyes'in penaltı noktası civarından yaptığı vuruşta Julio Cesar gole izin vermedi. 62'inci dakikada Agüero, Reyes ortaklığında gelişen Atletico Madrid atağında topla son buluşan Reyes, düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. 83'üncü dakikada sol kanattan yapılan ortaya sihirli bir dokunuş yapan Agüero farkı ikiye çıkarttı. 89'uncu dakikada Raul Garcia'nın müdahalesi ile Pandev yerde kaladı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Milito, kaleci De Gea'yı geçmeyi başaramadı ve karşılaşma 2-0 sona erdi.

Böylece Atletico Madrid 35'inci Avrupa Süper Kupası'nın sahibi oldu.

Güncel haberler için AksiyonHaber'i takip edin.

www.AksiyonHaber.com

İSTANBULHABER AJANSI

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim