• BIST 13761
  • Altın 6117.78
  • Dolar 46.1349
  • Euro 53.3446
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 32 °C

Portekiz'den, Kuzey Kore'ye gol yağmuru

G Grubu ikinci maçında Kuzey Kore ile karşılaşan Portekiz rakibini gol yağmuruna tuttu. Portekiz karşılaşmayı 7-0 kazandı.

Portekiz ile Kuzey Kore Green Point Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Portekiz karşılaşmayı 28. dakikada Meireles, 53. dakikada Simao, 54. dakikada Almedia, 60. dakikada Tiago, 80. dakikada Yedson, 87. dakikada Ronaldo ve 89. dakikada Tiago'nun attığı gollerle 7-0 kazandı.

Portekiz'in gol şov yaptığı maçı Kuzey Korelilerin izleme şansı ise olmayacak. Çünkü Aksiyon dergisinin geçen haftaki sayısında Hasan Cücük imzasıyla yayınlanan habere göre 2010 Dünya Kupası maçları Kuzey Kore'de, televizyondan bırakın canlıyı banttan dahi yayınlanmıyor. Sadece Kuzey Kore'nin galip geldiği maçlar banttan verilecek. Kuzey Koreli futbolseverler, millî takımlarının berabere kaldığı veya yenildiği maçları izleyemeyecek. Galip gelinen maçların ise tamamı banttan yayınlanmayacak. 'Altın makas' devreye girecek ve sansür uygulanacak. Kameraların tribünleri ve saha kenarındaki reklam panolarını gösterdiği anlar kesilecek.

Kuzey Koreliler, yenilen gollerin yanı sıra, defans oyuncularının yediği çalımları veya verilen hatalı pasları da göremeyecek. 90 dakikalık maçın büyük bölümü sansüre uğradıktan sonra televizyondan yayınlanmış olacak.

İLK 11'LER

PORTEKİZ

Eduardo

B. Alves

Carvalho

Miguel

P. Mendes

Meireles

Coentrao

Tiago

Simao

Ronaldo

Almeida (Dk.75 Ledson)

KUZEY KORE

Myong Guk

Jong Hyok

Jun Il

Nam Chol

Kwang Chon

Yun Nam

Tae Se

Yong Jo

In Guk

Chol Jin

Yong Hak

Güncel haberler için AksiyonHaber'i takip edin.

www.AksiyonHaber.com

İSTANBULHABER AJANSI

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim