• BIST 13761
  • Altın 6121.61
  • Dolar 46.1314
  • Euro 53.3427
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 32 °C

Portekiz ile Fildişi maçından gol çıkmadı

Maçların beklendiği kadar yüksek tempoda oynanmaması nedeniyle eleştirilen 2010 Dünya Kupası'nda, iki hücum takımı Portekiz ve Fildişi de beklenenden uzak kaldı.

2010 Dünya Kupası G Grubu'nun açılış maçında Fildişi Sahili, Portekiz'le 0-0 berabere kaldı.

2010 Dünya Kupası'nda bugüne kadar oynanan maçlardan sonra güzel futbol için gözlerin çevrildiği Fildişi-Portekiz mücadelesinde gülen olmadı. Turnuvanın genelinin aksine karşılaşma hızlı başlarken henüz 10. dakikada Cristiano Ronaldo'nun yaklaşık 30 metreden çıkardığı müthiş şut direkten geri geldi.

İlk yarıda direkten dönen bu topun dışında iki takım da net pozisyonlar yakalayamadı. Bu arada sakatlığı nedeniyle maça ilk 11'de başlamayan Drogba, 65. dakikada Kalou'nun yerine oyuna girdi. İkinci yarıda özellikle Gervinho'nun önderliğinde etkili olmaya çalışan Fildişi'ne Cristiano Ronaldo karşılık vermek istedi. Öte yandan Gervinho, 82. dakikada yerini Kader Keita'ya bıraktı.

Özellikle son dakikalarında heyecanın arttığı maçın duraklama dakikalarında Keita harikalar yaratırken Drogba mutlak bir gol şansını değerlendiremedi. Hızlı gelişen Fildişi atağında Keita'nın nefis ara pasını Drogba değerlendiremedi.

Kalan dakikalarda da iki takım da gol bulamayınca F Grubu'nun açılış maçında puanlar paylaşıldı.

Güncel haberler için AksiyonHaber'i takip edin.

www.AksiyonHaber.com

İSTANBULHABER AJANSI

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim