İstanbulhaber'e Hoşgeldiniz, bugün 07 Eylül 2010 Salı
İstanbul  
20°C / 26°C

SON DAKİKA
İSTANBUL'DA TRAFİK
ETKİNLİKLERDiğerleri
12 Punto14 Punto16 Punto18 Punto
Manga’nın finaldeki rakipleri
29 Mayıs 2010 / 09:18
Norveç'in başkenti Oslo'daki Telenor Arena'da bu akşam gerçekleştirilecek olan 55. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Manga, Türkiye'yi “We Could Be The Same” adlı parçayla temsil edecek.

55. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Manga, bu akşam 14. sırada yarışacak.

Final sürpriz olmadı

Yarışma saat 22.00’de TRT’den canlı yayınlanacak. Manga’nın solisti Ferman Akgül, finalde de destek beklediklerini söyledi.

Finale kalmalarının sürpriz olmadığını söyleyen Manga’nın vokalisti Ferman Akgül, kendilerini finale taşıyan zarfların açılışı sırasında çok heyecanlandığını söyledi. Yarı finalde kendilerine güvenenlere ve oy verenlere teşekkür eden grup üyeleri finalde de destek istedi.

TRT 1’den saat 22.00’de canlı yayınlanacak olan yarışmada, 25 ülkenin temsilcileri sahneye çıkacak. Manga’nın, 14. sırada yarışacağı Eurovision Şarkı Yarışması’nın oylama sistemi yüzde 50 tele oylama (SMS), yüzde 50 profesyonel jüri tarafından oluşan bir sistemle yapılacak.

İşte rakipler

Finalde sırasıyla, Azerbaycan, İspanya, Norveç, Moldova, Kıbrıs, Bosna Hersek, Belçika, Sırbistan, Beyaz Rusya, İrlanda, Yunanistan, Birleşik Krallık, Gürcistan, Türkiye, Arnavutluk, İzlanda, Ukrayna, Fransa, Romanya, Rusya, Ermenistan, Almanya, Portekiz, İsrail ve Danimarka sahneye çıkacak.

Güncel haberler için AksiyonHaber'i takip edin.

www.aksiyonhaber.com

İSTANBULHABER AJANSI

Haberi Paylaş :
GoogleGoogle, YahooYahoo, FacebookFacebook, DiggDigg, Del.icio.usDel.icio.us, RedditReddit
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
1/10
VİDEO GALERİTüm Videolar »
ÇOK OKUNANLAR
YAZARLAR
ANKET
SİZCE BEŞİKTAŞ UEFA KUPASI'NDA FİNAL OYNAR MI?
ÇOK YORUMLANANLAR
FOTO GALERİTüm Galeriler »
Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım: Capitol Medya - Yazılım: CM Bilişim