• BIST 13761
  • Altın 6117.78
  • Dolar 46.1349
  • Euro 53.3446
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 32 °C

LC Waikiki büyüdükçe büyüyor

Tema Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şefik Dizdar, LC Waikiki olarak 2011’de yurt dışında büyük hamle yapacaklarını bildirdi.
Türkiye’nin tüm illerinde kısa süre içinde şubelerinin bulunacağını, hedeflerinin yeni mağazalarla dünyaya açılmak olduğunu anlatan Dizdar, şunları kaydetti:

“Şu anda 250’yi aşkın mağazamız var. LC Waikiki olarak 2011’de yurt dışında büyük hamle yapacağız. Özellikle ciddi çalışmalar yaptığımız Avrupa’da ilk 3’e girmeyi hedefliyoruz.

Çeşitli ülkelerde açtığımız mağazalar büyük ilgi gördü. Şu anda Bulgaristan’da çalışmalarımız var, mağaza konusunda ekiplerimiz incelemeler yapıyorlar. Ukrayna, Almanya ve Bosna-Hersek’te de tespitlerde bulunuyoruz. Özellikle Avrupa’da çok mesafe katedeceğiz.”

Firmalarının profesyonel kadroyla yönetildiğine ve 9 bin civarında çalışanlarının bulunduğuna işaret eden Dizdar, “Tekstil grubunda yurt içinde üretim maliyetleri yükselmeye başladı.

Biz de Mısır’da büyük tesisler kurduk. Orada da 2 bin kişi istihdam ediyoruz. Biz burada ürettiğimiz ürünleri herhangi kota sınırlaması olmadan ABD ve Avrupa’ya gönderebiliyoruz” dedi

Güncel haberler için AksiyonHaber'i takip edin.

www.AksiyonHaber.com

İSTANBULHABER AJANSI

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim