• BIST 13761
  • Altın 6117.78
  • Dolar 46.1349
  • Euro 53.3446
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 32 °C

Kılıçdaroğlu'ndan Arınç'a: Boyu uzun, aklı kısa

'"Şu kadar boyuyla konuşuyor"' diyen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a yanıt veren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Boyunun benden uzun olması aklının da uzun olmasını gerektirmez. Demek ki aklı kısa" dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, referandum mitingleri kapsamında, Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti.

Afşin'de çok sayıda fabrika ve tesisin bulunduğunu, buna karşın işsiz sayısının da çok olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, bölgeye dışarıdan işçi getirilmesini eleştirdi. Kılıçdaroğlu, herkesin yaşadığı yerde iş sahibi olmasının gerekliliğini vurguladı.

Kılıçdaroğlu, AK Parti'nin ülkenin sorunlarını çözmek için değil, sorunlara yenilerini katmak için iktidar olduğunu, sırtlarını halka döndüklerini, şimdi de hesap vermekten kaçtıklarını iddia etti.

'BOYU UZUN OLANIN...'

Kemal Kılıçdaroğu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın “Şu kadar boyuyla konuşuyor” sözlerinin hatırlatılması üzerine ''İşi boyla çözmek, bunu dile getirmek, boyu uzun olanın aklının kısa olduğunu gösterir. Bunu Sayın Bülent Arınç'ın değerlendirmesi gerekir. Boyunun benden uzun olması, aklının benden uzun olmasını da gerektirmez. Demek ki, aklı daha kısa'' dedi.

Güncel haberler için AksiyonHaber'i takip edin.

www.AksiyonHaber.com

İSTANBULHABER AJANSI

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim