• BIST 13710.07
  • Altın 6151.66
  • Dolar 46.1356
  • Euro 53.3494
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 33 °C

''Herkes dinlesin ben sonra konuşacağım''

Her albümün ardından eleştirilerle karşı karşıya kalan Tarkan, bu kez de iddialı konuştu.

Tarkan'ın sürekli ertelenen albümü ‘Adımı Kalbine Yaz’ nihayet bugün müzik marketlerde. Mayısta ‘Sevdanın Son Vuruşu’ ile müjdesini verdiği, ancak titizliği yüzünden rötarlı çıkan albümün 30 saniyelik şarkı tanıtımları üç gündür internet sitelerinde tıklanma rekoru kırıyor.

- ÜÇ yıllık aradan sonra gelen albüm, sekiz yeni şarkı ve beş remix’ten oluşuyor. Tarkan’ın yazdıklarının yanı sıra, Sezen Aksu, Yıldız Tilbe, Günay Çoban, Ozan Çolakoğlu, Mithat Can Özer ve Gülşah Tütüncü’nün söz ve besteleri yer alıyor.

- ‘SEVDANIN Son Vuruşu’ için “Şarkı eskidi” diyerek klip çekmekten vazgeçen Tarkan, şimdi ‘Adımı Kalbine Yaz’ parçası için çalışmalarını sürdürüyor. Fakat albüm çıktıktan sonra başka bir şarkının tutması durumunda klip parçasının değişebileceği belirtiliyor.

- JulIA Roberts, Tom Hanks, Sigourney Weaver, Jessica Alba gibi ünlülerin fotoğrafını çeken Giuliano Bekor, Los Angeles’ta albümün tanıtım çekimlerini yaptı.

- TARKAN şimdilik suskun. Şarkıcı, “Çok emek verdim. İçime sinen sonuca ulaştık. Albüm çıksın, insanlar dinlesin, fikirlerini söylesin. Değerlen- dirmeyi sonra yapacağım” diyor.

ACIMAYACAK

Gece çıkmak dans etmek istermiş kendisi

Gözü yükseklerde ama bir o kadar masum

Ne yaparsın, nereye kadar kaçarsın?

Kız ilik gibi ne dese boynum kıldan ince

 

Şansım varsa ben ona talibim

Yalvarmak mı gerekiyor?

Diz çökmek mi gerekiyor?

Sen iste ben bekliyorum

Listeme de ekliyorum

 

Gel gel gel güzelim

Gel gel acımayacak

 

Söz- müzik: Mithat Can Özer

Düzenleme: Ozan Çolakoğlu

Güncel haberler için AksiyonHaber'i takip edin.

www.AksiyonHaber.com

İSTANBULHABER AJANSI

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim