Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, kuzey, iç ve doğu bölgelerimizde aralıklarla yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.
Hava sıcaklığı iç ve doğu bölgelerimizde 2 ila 4 derece artacak, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.
Rüzgar ise genel olarak güney ve güneybatı, zamanla kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.
Bu arada, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda meydana gelebilecek kar erimeleri ve muhtemel çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli olmaları gerekiyor.
-BÖLGELERE GÖRE HAVA DURUMU-
Yapılan son değerlendirmelere göre bugün bölgelerde hava durumu şöyle olacak:
MARMARA: Parçalı çok bulutlu, kuzey ve doğusu ile zamanla bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.
EGE: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren İç Ege aralıklı hafif yağmurlu geçecek.
AKDENİZ: Parçalı, zamanla iç ve doğu kesimleri çok bulutlu, Doğu Akdeniz ile akşam saatlerinde Göller Yöresi (Isparta, Burdur) aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.
İÇ ANADOLU: Parçalı çok bulutlu, kuzey ve doğu çevreleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.
BATI KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, gece saatlerinde iç kesimlerinin yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, Orta Karadeniz ile zamanla Doğu Karadeniz aralıklı yağmurlu, gece saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde meydana gelebilecek kar erimeleri ve muhtemel çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
DOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren batısı, gece saatlerinde Muş, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevreleri aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar; yağmur ve sağanak, Erzurum, Muş, Hakkari çevrelerinde karla karışık yağmur şeklinde olacak. Bölgenin kuzey ve doğusunda meydana gelebilecek kar erimeleri ve muhtemel çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra batısı gece bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda sis görülecek.
Hava sıcaklıkları artacak

Türkiye'nin iç ve doğu bölgelerinde aralıklarla yağış görülecek. Sıcaklar ise iç ve doğu bölgelerinde artacak.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
İSKİ’den ‘Su Faturası' açıklaması: “Elektrik gibi değil”İSKİ, su faturalarıyla ilgili açıklama yaptı: "Su faturalarına fahiş zam uygulandığı ve İstanbul’da suyun elektrikten daha pahalı olduğu yönündeki iddialar gerçeği yansıtmıyor" dedi.
Ferdi Zeyrek’in amcası Arif Zeyrek, vefat ettiGeçirdiği kaza sonrası geçen sene 9 Haziran’da hayatını kaybeden merhum Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in amcası Arif Zeyrek’in eşi Nuray Zeyrek hayatını kaybetti.
'Sosyal Medya Düzenlemesi' için tarih verildi!Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Sosyal Medya düzenlemesi lle ilgili açıklamalarda bulundu. Göktaş: "Bir yönetmelik çıkacak, 6 ay çerisinde bu düzenlemeye geçtiğimizde Türkiye'de sosyal medya düzenlememiz fiilen hayata geçmiş olacak" dedi.
Araç Sahipleri İçin Rehber: Kasko Sigortası Seçerken Dikkat Edilmesi GerekenlerGünümüzün yoğun trafiğinde araç kullanırken beklenmedik durumlarla karşılaşma ihtimali her zaman mevcuttur. Dikkatli sürüş alışkanlıklarına rağmen kazalar, hırsızlık veya doğal afetler gibi istenmeyen olaylar her an meydana gelebilir. İşte bu noktada kasko sigortası, aracı ve araç sahibini finansal açıdan güvence altına alan önemli bir araçtır.
"Kurbağa adamlar" Karadeniz'de her an göreve hazırOrdu Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü'nde görevli "kurbağa adamlar", yıl boyu her türlü iklim şartında düzenli antrenman ve dalış yaparak zorlu görevlere hazırlanıyor.
Evrim Rızvanoğlu’ndan ‘Kartepe’ ve ‘İzmit’ açıklaması!CHP Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, Kocaeli Kartepe’de planlanan çelikhane ve haddehane projesinin yerleşim alanlarına yakınlığı, çevre ve halk sağlığı üzerindeki olası etkileri ile bölgenin tarım, hayvancılık ve turizm potansiyeline vereceği zararlar nedeniyle iptal edilmesi çağrısında bulundu.ÖNE ÇIKANLAR
1/20
Askeri gemi mezarlığındaki terk edilmiş gemilerin etkileyici görüntüleri
Kapadokya'nın 'kalbi' Narlıgöl ilkbaharda bir başka güzel
Ziyaretçisiz kalan Akdamar Adası badem çiçekleri ile görsel bir güzellik
Haftanın fotoğrafları
12345678
ÇOK OKUNANLAR
DÜN|BU HAFTA|BU AY
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim

































