• BIST 13744.64
  • Altın 6008.11
  • Dolar 46.1496
  • Euro 53.3244
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 22 °C

Fenerbahçe uzatmalarda boyun eğdi

Emre'nin golüyle öne geçen sarı-lacivertli takım, kalan dakikalarda tempo yapması beklenirken, futboluyla büyük hayal kırıklığı yarattı. 90 dakika 1-0 tamamlandı, Muslimoviç’in 102. dakikadaki golü ile temsilcimiz Avrupa Ligi'ne mendil salladı

İlk maçtaki sihirli skor 1-0’ın sahibi PAOK, bunu korumanın tek yolunun kapalı savunmadan geçtiğini bellemiş gelmişti. Golü yedikten sonra da aynı tavrı sürdürdüler. Fenerbahçe’yi tıkadılar, uzatmada istediklerini aldılar. Fenerbahçe PAOK duvarını aşmak için 45 dakika mücadele etti. Stoch’un bir güzel vuruşu dışında gol pozisyonu yakalayamadı.

Bilica ile Cristian, solda Santos ile Stoch arasında bir frekans uyuşmazlığı göze çarpıyordu. Sağda Topuz ile Gönül daha organizeydi. Ama gerek sağdan, gerek soldan bin bir güçlükle üretilebilen ortalar etkisizdi.
50’de gelen Emre’nin golü, hem zaman olarak çok uygundu hem de Fenerbahçe’yi cesaretlendiriyordu. Ama bu golden sonraki kısa zaman diliminde ikinci golü girdiği pozisyonlara rağmen bulamayan Fenerbahçe, telaş ve hatalı paslar nedeniyle kalesinde PAOK'un ani ataklarını görecekti. Emre’nin oyundan çıkması ile de adeta pozisyon kusması yaşayacak; tereddütlü oynayıp, oyun kuracak kendine güvenen bir futbolcusu bile artık olamayacaktı.

İnançsızlığın tavan yaptığı, kondisyonun, güvenin uçup gittiği uzatmada ise Bilica ve ardından Lugano’nun hataları, golü yediriyor, bu sene de Avrupa Ligi buharlaşıyordu.

7’de Stoch sol korner çizgisinden ortaladı, Lugano ile Niang birlikte kafaya yükseldi, topa vuran Niang oldu, ama kaleyi tutturamadı. 24’te Stoch önünü boşaltıp güzel plase yaptı, doksana giden topu kaleci Kresiç kornere çeldi.

50’de Emre topu ani şutla kaleye yolladı, kaleci Kresiç yattı, ama gol oldu: 1-0. 62’de Alejo topu çaprazdan kaleye gönderdi, Gökhan Gönül’e çarpan top Salpingidis’in önüne düştü, o boş kaleye atamadı. 99’da Alex ceza yayından şutunu da attı ama kaleyi tutturamadı. 102’de Lugano, Muslimoviç’i kaçırdı, bu oyuncu Volkan ile karşı karşıya kaldı, golü attı: 1-1

Güncel haberler için AksiyonHaber'i takip edin.

www.AksiyonHaber.com

İSTANBULHABER AJANSI

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim