• BIST 13744.64
  • Altın 6003.19
  • Dolar 46.1409
  • Euro 53.3042
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 22 °C

Emana transferinde işler karışık

Galatasaray, Emana için Real Betis'e 6 milyon euroluk teklif yaptı. Kulüplerin anlaşmaya çok yakın oldukları ve transferin bugün açıklanabileceği bildirildi.

Spor Toto Süper Lig'in ilk 2 maçından yenilgiyle ayrılarak adeta dibe vurunca transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, Achille Emana'yı resmen renklerine bağlıyor.

Lorik Cana'nın yanına bir defansif orta saha oyuncusu daha almak isteyen sarı-kırmızılılar, İspanya 2. Ligi takımlarından Real Betis'te forma giyen 28 yaşındaki Kamerunlu ön liberonun bonservisi için kulübüne 6 milyon euro teklif etti.

Varela: İlerleme kaydettik
Başarılı futbolcunun menajeri Jose Pablo Varela, Real Betis ile iki gündür yürüttükleri görüşmelerde ciddi ilerleme kaydettiklerini belirterek, transferin büyük olasılıkla gerçekleşeceğini söyledi. Real Betis'in, 6 milyon euroluk teklifi, gelecekte bu oyuncunun başka bir kulübe satılması halinde yüzde 20 ay alma şartıyla kabul ettiği öğrenildi. Galatasaray’ın bu şartı şimdilik geri çevirdiği, ancak orta yolun bulunacağı kaydedildi. Kulüplerin anlaşmaya çok yakın oldukları ve transferin bugün resmen açıklanabileceği ifade edildi.

Misimovic’te olumlu gelişmeler
İspanyol basını ise Emana'nın, Galatasaray'la üç yıllık sözleşme için her konuda anlaştığını yazdı. Sarı-kırmızılı kulübün, Kamerunlu futbolcuya yıllık 1.6 milyon euro ödeyeceği vurgulandı.

Bu arada Cim-Bom'da, Boşnak yıldız Misimovic konusunda olumlu gelişmeler yaşanıyor. Wolfsburg'un, Diego için Juventus'a yaptığı teklifi 16 milyondan, 19 milyon euroya çıkardığı belirlendi. İtalyan basını, nakit paraya ihtiyacı olan Juventus'un bu teklifi kabul edeceğini yazdı. Wolfsburg'un, Diego'yu renklerine bağlaması halinde Misimovic'in, Galatasaray'a gitmesine izin vermesi bekleniyor.

Ledesma, Lazio'da kaldı
Galatasaray'ın bir süredir transfer gündeminde yer alan Arjantinli orta saha oyuncusu Cristian Daniel Ledesma, Lazio ile 4 senelik sözleşme yeniledi.

27 yaşındaki başarılı futbolcu yapılan görüşmeler sonunda gelecek yıl bitecek olan mukavelesini 2015'e kadar uzattı. Ledesma kişisel internet sitesine yaptığı açıklamada kulübünde kalmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu bildirdi.

Güncel haberler için AksiyonHaber'i takip edin.

www.AksiyonHaber.com

İSTANBULHABER AJANSI


Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim