• BIST 14354.32
  • Altın 6417.87
  • Dolar 46.274
  • Euro 53.7489
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Beşiktaş bu sezon ilk kez 4 attı

Turkcell Süper Lig'de 20. haftanın ilk maçında, sahasında ağırladığı Gençlerbirliği'ni 4-1 yenen Beşiktaş, şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürdü. Siyah beyazlı takımda bu maçta birçok ilk yaşandı.

Başkent temsilcisi önünde 1-1 devam eden maçta 79. dakikadan itibaren bulduğu gollerle 4-1 galip gelen siyah-beyazlı ekip, puanını 38'e çıkararak, zirve yarışından kopmadı.Karın bölgesindeki damarlarından hafta başında operasyon geçiren ve bugün hastaneden taburcu olan teknik direktör Mustafa Denizli, galibiyet sevincine evinden ortak olurken, siyah-beyazlılar, antrenör Tayfur Havutçu yönetiminde farklı skorlu galibiyete imza attı.

BEŞİKTAŞ BU SEZON LİGDE İLK KEZ 4 GOL ATTI

Bu sezon gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş, Gençlerbirliği'ne attığı 4 golle, ligde ilk kez bir maçta 4 golü bir arada gördü.

Siyah-beyazlılar, aynı zamanda 3-0'lık Fenerbahçe galibiyetiyle birlikte bu sezon ligde en farklı skorlu galibiyetlerini elde etti.

GOLLER SONRASINDA ''YETER YILDIRIM DEMİRÖREN

Beşiktaşlı taraftarlar, takımlarının attığı gollerin ardından, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'e olan tepkilerini sürdürdüler.

Maç içinde tepkide bulunmayan taraftarlar, gollerin ardından, stada gelmeyen başkanları için ''Yeter Yıldırım Demirören'' diye tempo tuttu.

BOBO'DAN GOLLERE DEVAM

Beşiktaş'ı, 79. dakikada attığı golle 2-1 öne geçiren Bobo, siyah-beyazlı forma altındaki gollerine devam etti.

Ligdeki gol sayısını 8'e çıkaran Brezilyalı futbolcu, resmi maçlarda bu sezon gol sayısını ise 10'a yükseltti.

HOLOSKO GOLLE DÖNDÜ

Beşiktaş'ın Slovak futbolcusu Filip Holosko, uzun süren sakatlık döneminin ardından, İstanbul'da oynadığı ilk lig maçında golle buluştu.63. dakikada oyuna giren Holosko, 81. dakikada takımının 3. golünü kaydetti.

Holosko bu sezon, ilk yarıdaki Antalyaspor maçının ardından 2. golünü kaydetti.

TABATA'NIN GECESİ

Yüksek bonservis ücreti nedeniyle Beşiktaş'a gelişi yoğun biçimde eleştiri konusu olan Rodrigo Tabata, siyah-beyazlı forma altında en etkili performansını Gençlerbirliği'ne karşı sergiledi.

Maç boyunca etkili oynayan Brezilyalı oyuncu, son dakikalarda attığı güzel golle de taraftarlardan alkış aldı.

GALATASARAY İLE UĞRAŞTILAR

Beşiktaş'ın maçın son bölümünde attığı gollerle coşan siyah-beyazlı taraftarlar, 22. haftada karşılaşacakları Galatasaray ile uğraştı.Taraftarlar, BJK İnönü Stadı'nda ağırlayacakları ezeli rakiplerine yönelik küfürlü tezahüratlarda bulundu.

YENİ YÖNETİM SEVİNÇ YUMAĞI

Beşiktaş'ın geçen hafta yapılan olağan seçimli genel kurulunda göreve gelen yeni yönetim kurulu, 4-1'lik Gençlerbirliği galibiyetiyle güzel bir başlangıç yaptı. Siyah-beyazlı yöneticiler, oyunun son bölümünde, üst üste gelen goller sonrası büyük sevinç yaşadı.

GENÇLERBİRLİĞİ VE HAKEME TEPKİ

Gençlerbirliği oyuncularının maç içinde sık sık sakatlık gerekçesiyle yerde kalmaları, Beşiktaşlı taraftarların tepkisine neden oldu.

Siyah-beyazlı taraftarlar, ikinci yarıda ''Ayağa kalkın erkek gibi oynayın'' diyerek kırmızı-siyahlı oyuncuları, ''Yere yatsana, yere yatsana, Bünyamin Gezer yere yatsana'' diye bağırarak da bu duruma izin verdiği gerekçesiyle maçın hakemini protesto etti.

SİVOK'UN GENÇLERBİRLİĞİ ''AŞKI''

Beşiktaş'ı 33. dakikada 1-0 öne geçiren Tomos Sivok, bu sezon ilk golünü Gençlerbirliği'ne attı.

Çek savunma oyuncusu, geçtiğimiz sezon ligde attığı 2 golden 1'ini yine Gençlerbirliği filelerine göndermişti.

İBRAHİM ÜZÜLMEZ İLE TELLO TARTIŞTI

Karşılaşmanın ilk yarısında, Beşiktaş kaptanı İbrahim Üzülmez ile takım arkadaşı Tello arasında tartışma yaşandı.Gençlerbirliği'nin gelişen bir atağı sonrası İbrahim Üzülmez ile Tello birbiriyle diyaloğa girerken, her iki futbolcunun da sinirli biçimde birbirlerine söylendiği gözlendi.

TELLO VE NİHAT ISLIKLANDI

Beşiktaş'ta ikinci yarıda oyundan alınan Tello ve Nihat, taraftarlarca ıslıklandı.Siyah-beyazlı taraftarlar, performanslarını yeterli görmedikleri her iki futbolcuya tepkilerini, ıslıklayarak gösterdi.

GENÇLERBİRLİĞİ BEŞİKTAŞ'I 18. MAÇTA DA YENEMEDİ

Beşiktaş karşısında ligdeki son galibiyetini 13 Mayıs 2001 tarihinde Ankara'da yapılan maçta 2-1'lik skorla alan Gençlerbirliği, 20. haftanın açılış maçında da bu şanssızlığını yenemedi.Başkent temsilcisi, bu maçın ardından Beşiktaş ile ligde yaptığı 18 karşılaşmanın 12'sini yitirdi, 6'sında berabere kaldı ve hiç galip gelemedi.

İSTANBUL'DA BU SEZON İLK KEZ CUMA GÜNÜ KAZANDI

Turkcell Süper Lig'de 20. haftanın ilk maçında Gençlerbirliği'ni 4-1 yenen Beşiktaş, bu sezon İstanbul'da cuma günleri oynadığı karşılaşmalarda ilk kez kazandı.

Cuma günü İstanbul'da oynadığı maçlarda, sezonun açılış karşılaşmasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalan siyah-beyazlılar, BJK İnönü Stadı'nda ise Gaziantepspor ve Diyarbakırspor ile golsüz berabere kalıp, Bursaspor'a 3-2 yenilmişti.Beşiktaş, geçen hafta Antalya'da olduğu gibi, bu hafta da Gençlerbirliği'ni açılış maçında mağlup etmeyi başardı.

www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim