• BIST 11452.3
  • Altın 5942.871
  • Dolar 42.6955
  • Euro 50.2578
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 12 °C

Avşa’da gemi dalgaları yüzen genci yuttu

İstanbul’dan kız arkadaşıyla tatil için Balıkesir’e bağlı Avşa Adası’na giden Kadir Yılmaz, limanın yakınından denize girince feribotun yarattığı dalgaların kurbanı oldu.

İstanbul’dan kız arkadaşıyla tatil için Balıkesir’e bağlı Avşa Adası’na giden Kadir Yılmaz, limanın yakınından denize girince feribotun yarattığı dalgaların kurbanı oldu. 22 yaşındaki Kadir Yılmaz, tatil yapmak için kız arkadaşı Refiye Arslan ile birlikte Avşa Adası’na gitti.

Limanın hemen yanındaki plajda denize giren 2 genç, bir geminin neden olduğu dalgalar sonucu bir anda açığa sürüklendi. Boğulma tehlikesi geçiren iki gençten Refike Arslan kurtarılırken, Kadir Yılmaz ise yüzme bilmesine rağmen akıntıya kapılıp gözden kayboldu. Yılmaz’ın cesedi, ihbar üzerine gelen balık adamlar tarafından bir süre sonra denizden çıkarıldı. Olayla ilgili soruşturmaya Marmara Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.

İSTANBUL HABER AJANSI

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim