• BIST 13744.64
  • Altın 6008.11
  • Dolar 46.1496
  • Euro 53.3244
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 22 °C

30 bin çift ayakkabıyı 1 TL’den satışa sundu

Türkiye genelinde 100 adet perakende zincir mağazası olan Chi, Ramazan dolayısıyla tüm mağazalarında tam 30 bin çift ayakkabıyı 1 TL'den satışa çıkardı.
Kampanya kapsamında bir kişi en fazla 2 çift ayakkabı alabilecek. Böylece birden fazla insanın indirimden yararlanmasına imkân tanınacak. Chi'nin 100'üncü mağazası kapılarını müşterilerine açtı. Sabahın erken saatlerinden itibaren mağazanın önünde toplanan ve beklemeye koyulan tüketici 1 TL'den ayakkabı almak için birbiriyle adeta yarıştı. Kutuları açıp ayakkabıları enine boyuna inceleyen müşterilerin, bir tercih yapmakta güçlük çektiği, sık sık satış görevlilerine danıştığı gözlendi.

Chi Cazip Hesaplı İdeal Mağazacılık AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Eroğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada,"İndirimimiz izdihama neden oldu. Müşterilerimize okul ayakkabıları, deri ayakkabılar ve ortopedik ayakkabılar satıyoruz." dedi. Sürpriz günler belirlemeyi istediklerini kaydeden Eroğlu, "Gördüğünüz bu tür hizmeti devamlı hale getireceğiz. 1 TL ve 5 TL'den aldığımız ürünü yine aynı fiyata halkımıza sunacağız." ifadesini kullandı.

Güncel haberler için AksiyonHaber'i takip edin.

www.AksiyonHaber.com

İSTANBULHABER AJANSI

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim