• BIST 9524.59
  • Altın 2485.656
  • Dolar 32.5513
  • Euro 34.6861
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Zamanın Kahramanı Arrow İzle

Zamanın Kahramanı Arrow İzle
Altyazilidizi.co sitesi yüzlerce dizi ve filmi alt yazılı olarak sizlerin hizmetinize sunmaktadır.

Dilediğiniz diziyi ya da filmi ücretsiz olarak izleyebilmek için siteye girmeniz ve izlemek istediğiniz filmi seçmeniz yeterli.

ARROW İZLE

10 Ekim 2012 tarihinde karşımıza çıkan vehala devam eden Arrow dizisi, en son 5.sezonunu tamamlamış ve 6. sezon için çalışmalarına başlamıştır. En geç Ekim ayında yani 1 ay içerisinde 6. sezonu ile karşımıza çıkmayı planlayan bu dizi kısa zaman sonra ekranlarda olacak ve izleyicileri ile buluşacaktır. Altyazilidizi.co adresini takip et ve yayınlandığı anda sen de Arrow izle.

Arrow dizisinin konusu hakkında biraz bilgi vermek gerekirse, milyarder ve playboy olan OliverQueen üzerine kurulu bir dizidir. Bir gemi yolculuğu esnasında kaybolan ve bir adaya düşen Queen’in adada yaşadıklarından sonra kurtulması adanın koşullarında yaşadığı değişimin günlük yaşantısına nasıl yansıdığını konu almaktadır.

Arrow dizisi Amerika’da TheCw adlı kanalda yayınlanmakla birlikte toplamda 8.0imdb puanı ile ön plana çıkan dizi olmayı başarmış ve Amerika’da yayınlanan en ünlü dizilerden biri haline gelmiştir.

Comics evreni en az Marvel evreni kadar sevilmekte ve beğenilmektedir. Arrow karakteri de Dc evrenine ait olan süper kahramanlardan bir tanesidir. Karakter çok eski dönemlerde çizilmiş ve günümüzde dizi olarak izleyicilerine sunulmuştur.

Arrow dizisinin başrol oyuncusu StephenAmell’dir.StephenAmell, dizide Arrow karakterini yani OliverQueen’i canlandıran usta oyuncu, daha önceleri konuk oyuncu olarak yer aldığı projelerden sonra Arrow dizisi ile ön plana çıkmayı başarmıştır.

Arrow dizisinin StephenAmell’den sonra gelen diğer başrol oyuncusu ise Oliver karakterinin eski kız arkadaşı rolünü canlandıran KatieCassidy’dir. KatieCassidy, bu dizinin öncesinde Harper’s Island ve MelrosePlace gibi çok önemli dizilerde başrol oynamış ve kariyerinin zirvesinde olduğu bir dönemde Arrow dizisine dahil olmuştur.

Daha birçok usta oyuncu bünyesinde barındıran bu eşsiz diziyi tüm bölümleri ile kesintisiz ve ücretsiz olarak izlemek için www.altyazilidizi.cositesini takip edebilirsiniz. Hemen siteyi takip et ve en kısa sürede yayınlanacak olan Arrow izle.

 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim