• BIST 9079.97
  • Altın 2301.842
  • Dolar 32.3299
  • Euro 35.1048
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Yozgat’ta ’Sosyal Hizmet Değerlendirme Programı’ yapıldı

Yozgat’ta ’Sosyal Hizmet Değerlendirme Programı’ yapıldı
Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen çocuklara yönelik sosyal hizmet değerlendirme...

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen çocuklara yönelik sosyal hizmet değerlendirme programı rehber öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yozgat Sevgi Evleri Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya Yozgat Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Öner Tikilo ve çok sayıda rehber öğretmen katıldı. Öğrencilere milli, manevi, ahlaki ve insani değerlerin okul dışında da kazandırılması bakımından öğretmenlere düşen görevler sunum eşliğinde izlettirildi.

Amaçlarının sorunları yaşamadan önce tedbir almak olduğunu söyleyen Yozgat Vali Yardımcısı Adem Yılmaz,"Bizlere düşen görev, hepimizin rahatsızlık duyduğu her gün beynimizi yorduğumuz eğitimini vermeye çalıştığımız, içinde bulunduğumuz sorunları yaşamadan önce tedbirleri alabilmektir. Kolay mı değil ama imkanız da değil. Zor da olsa başarmak zorundayız. Hepimiz birer yönetici birer anne baba birer psikolojik danışman adına ne derseniz deyin bir bütün olarak kavramların hepsini uhdemizde toplayıp, karşımızdakileri problemlerden uzaklaştırmak adına ne yapabiliriz en iyi şekilde bulmak ve bunu topluma sunmak zorundayız. İşiniz kolay değil. Sizler öğretmen olarak memuriyetin insanlara ve çocuklara en yakın iki unsurundan birisiniz. Yoruluyoruz, bir şey olmuyor diye sakın düşünmeyin. Çocuklarımızı ne kadar koruyabilir ne kadar bir şeyler kazandırabilirsek bizim için o kadar avantajlıdır. Mücadelemizi devam ettireceğiz. Bu hayat mücadelesinde hep beraber yoğun bir tempo ile gelecek nesillerimizi kurtarmak adına yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalışalım" dedi.

Eğitimcilerle birlikte çocukları Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak desteklemek istediklerini anlatan İl Müdürü Abdullah Neşeli ise,"Öğrencilerimize eğitim öğretim saatleri dışında da sahip çıkarak kamu ve insani görevimizi yerine getireceğimize inanıyorum. Çocuklarımızın esenlik ve güvenliklerini beraber sağlayalım. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın kişisel ve ruhsal gelişimine bizler de katkı sağlayalım. Öğretmenlerimiz eğitim camiası olarak akademik gelişimlerine zaten katkıda bulunuyor. Okul dışında da çocuklarımızın geleceğine sahip çıkmamız gerekiyor. Bu noktada sorun hepimizin sorunu. Bizlerde üzerimize düşen görevi yapıp geleceğimize katkı sunmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Yozgat’ta ’Sosyal Hizmet Değerlendirme Programı’ yapıldı

Yozgat’ta ’Sosyal Hizmet Değerlendirme Programı’ yapıldı

Yozgat’ta ’Sosyal Hizmet Değerlendirme Programı’ yapıldı

Yozgat’ta ’Sosyal Hizmet Değerlendirme Programı’ yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim