• BIST 9016.2
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Yörsiad Başkanı Semih Beken:

Yörsiad Başkanı Semih Beken:
Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği (YÖRSİAD) Başkanı Semih Beken, YÖRSİAD olarak derneğin hem kültür hem de ekonomi tarafının bulunduğunu söyleyerek,...

Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği (YÖRSİAD) Başkanı Semih Beken, YÖRSİAD olarak derneğin hem kültür hem de ekonomi tarafının bulunduğunu söyleyerek, çok önemsedikleri ve bu yıl Ekim-Kasım-Aralık dönemlerinde arasında öngördükleri "Uluslararası Akdeniz Ekonomi Zirvesi"ni gerçekleştireceklerini söyledi. YÖRSİAD Porto Bello Hotel'de düzenlenen Basın toplantısı ile gelecek 3 yıl için belirlenen yol haritasını paylaştı.

ULUSLARARASI AKDENİZ EKONOMİ ZİRVESİ

Uluslararası Akdeniz Ekonomik Zirvesi ile dünyadan ve Türkiye'den önemli konuşmacıları ve iş insanlarını buluşturacaklarını ifade eden Beken, zirvede global ve yerel konuları tartışacaklarını söyledi. Davos'ta olduğu gibi dünyaca ünlü ekonomistleri, dünyanın ve Türkiye'nin en büyük şirketlerinin CEO ve yöneticileri ile siyaset dünyasından önemli isimleri konuşmacı olarak davet edeceklerini kaydeden Beken " Sonuçlarını her zirve sonrasında rapor haline getirerek paylaşımda bulunacağız. Gelenekselleştirerek Antalya'yı ekonominin zirve merkezlerinden biri haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu çalışmalarda ülkemizin ve Antalya'nın önemli tüm kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek desteklerini isteyeceğiz. YÖRSİAD olarak bu zirveyi Antalya'mıza kazandıracağız". Bu Zirve ile Davos, Antalya'ya taşınacaktır" dedi.

YÖRSİAD'ın her geçen yıl daha da profesyonel bir yapı ile hareket etiğine dikkat çeken YÖRSİAD Başkanı Semih Beken, YÖRSİAD'ın amaçlarını ise tek güç haline gelerek, kurumsal yapısı ile ülkenin, bölgenin ve üyelerinin gelişimi için çalışmak ticari iş birliklerini, bilgiyi geliştirmek ve güçlendirmek, derneğimizin bölgesel bir güç olmasını sağlamak ve kamuoyuna fayda sağlayacak sosyal projeler üretmek, destek sağlamak olarak özetledi.

Toplantıda üç yıllık proje özetini Yönetim Kurulu Üyesi Reşat Güney sundu. Güney yaptığı sunumda, Kadın üye sayısını arttırarak bölge içindeki en yüksek orana ulaşmayı istediklerini söyledi. Ulusal bir SİAD olmak için İstanbul'da, İzmir'de , Antalya'dan çıkarak iş hayatlarını sürdüren iş adamları ile buluşarak YORSİAD" ı ülke çapına taşımak istediklerini kaydeden Güney " Üyelerimiz için ülkemizdeki ve dünyadaki ticari web sayfalarına üye olarak bilgilendirmede bulunacağız.Bölgemizde ve Ülkemizdeki tüm iş adamları dernekleri ile iletişimi sürekli kılacağız. Bölgemizin ve üyelerimizin gelişimi için YORSİAD AKADEMİ'yi hayata geçirdik ve eğitimlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Bölgemizin ve üyelerimizin gelişimi için YORSİAD AKTİF'i hayata geçireceğiz, böylelikle farklı spor ve aktivitelerinin Antalya da olmasını sağlayacağız. Şehri ve gündemi ilgilendiren güncel her konuda, toplantıda, davet ve etkinlikte YK olarak katılım sağlayıp destek olacağız. Bölgemizdeki başarılı bir sporcumuzu destekleyerek gelişimine ve başarılarına destek olacağız. AÇEV Eğitimleri ile aile ve çocuk eğitimine destek vermeye devam edeceğiz. En büyük hedeflerimizden bir tanesi de YÖRÜK köyünü ülkemize ve turizme kazandıracağız. Yörük Kültürünü tüm dünyaya tanıtmayı hedefliyoruz" dedi.

. Toplantıda Başkan Semih Beken'in yanı sıra, Yönetim Kurulu üyeleri Erhan Tunç, Ezgican Aydoğan, Funda Gülel, Okan Kırmızı, Alper Oral, Aykut Ege, Murat Ulusoy, Nursel Aydın, Osman Güngör, Reşat Güney, Seyfettin Şahin de yer aldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim