• BIST 9079.97
  • Altın 2308.523
  • Dolar 32.3143
  • Euro 35.0465
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Yılmaz Vural: "Oyuncular Değerimi Ayrıldıktan Sonra Anlıyor’’

Yılmaz Vural: "Oyuncular Değerimi Ayrıldıktan Sonra Anlıyor’’
Futbol dünyasında renkli kişiliği ile ön plana çıkan ünlü Teknik Direktör Yılmaz Vural, üniversiteli gençlerle bir araya geldi.

Futbol dünyasında renkli kişiliği ile ön plana çıkan ünlü Teknik Direktör Yılmaz Vural, üniversiteli gençlerle bir araya geldi. Etkinlikte öğrencilerin sorularını yanıtlayan Yılmaz Vural, "Oyuncularla aram hep iyidir ama ben takımdan ayrıldıktan sonra beni daha çok severler" dedi.

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi tarafından düzenlenen söyleşide öğrencilerle buluşan Yılmaz Vural, gençlerin sorularını yanıtladı. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut'un konuşmasıyla başlayan etkinlikte ünlü Teknik Direktör Yılmaz Vural, futbola dair pek çok konuda görüşlerini dile getirdi. Özel hayatı ile iş hayatının birbirinden çok farklı olduğunu dile getiren tecrübeli teknik adam, "24 saat işimle uğraşıyorum, başarmak için ne gerekiyorsa yapıyorum. Çok fedakar bir antrenör tipiyim. Bu nedenle karşımdaki oyuncudan da benim kadar başarı odaklı olmasını istemek hakkım. İstemeyenleri görünce de sinirim bozuluyor" dedi.

"KURALCI HOCA OYUNCUYU GELİŞTİRİR'

İş saatleri dışında oldukça babacan olduğunu belirten Vural, "Ama çalışırken o kadar da sevimli görünmüyorsun. Mesela okul hayatıma baktığımda ben de her şeye tamam diyen hocaları hep daha çok severdim. Kuralcı, benden iş isteyen hocalara karşıydım. Ama şimdi düşününce doğru olan oymuş diyorum. Çünkü insanı o hoca tipi geliştiriyor ve öğrenmeye zorluyor" diye konuştu.

İnsanın her zaman özgür olma isteği içerisinde olduğunu dile getiren Vural, "Fakat bazı meslekler bu kadar özgürlüğü kabul etmiyor. Disiplin istiyor, çalışma istiyor. Futbol da bunlardan biri. Ben de bu tip bir antrenör olduğum için oyuncular çalışırken de severler ama asıl ben takımdan ayrıldıktan sonra beni daha çok sevmeye başlarlar. Çünkü eksikliğimi ve doğru yaptığımı zamanla hissederler" diyerek konuşmasını sürdürdü.

VURAL'DAN ŞAMPİYONLUK TAHMİNİ

Ligin bitimine kısa bir süre kala Beşiktaş'la Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışını da değerlendiren Yılmaz Vural, "Beşiktaş lehine olan 5 puanlık fark az değil. Beşiktaş bu puan farkını hak ederek, gayet ciddi ve doğru bir uygulama ile elde etti. O yüzden Fenerbahçe'nin bir adım önünde. Şu anda gözüken tabloda Beşiktaş şampiyon olacak gibi" diyerek sözlerini tamamladı.

Yılmaz Vural: "Oyuncular Değerimi Ayrıldıktan Sonra Anlıyor’’

Yılmaz Vural: "Oyuncular Değerimi Ayrıldıktan Sonra Anlıyor’’

Yılmaz Vural: "Oyuncular Değerimi Ayrıldıktan Sonra Anlıyor’’

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim