• BIST 9530.47
  • Altın 2473.951
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.7752
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 17 °C

Yılın Polisine Kıbrıs Tatili

Yılın Polisine Kıbrıs Tatili
İzmir Emniyet Müdürlüğü, her ay seçtiği "ayın polisi" ekibinden "yılın polisini" seçti.

İzmir Emniyet Müdürlüğü, her ay seçtiği "ayın polisi" ekibinden "yılın polisini" seçti. Banka soygununda soyguncuyu 10 dakikada yakalayan iki polis memuru, İzmir'de "yılın polisi" olurken, polisler aileleri ile birlikte Kıbrıs tatili ile ödüllendirildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü, 2015 yılı içerisinde başlattığı, başarının ve başarılı personelin takdir edilerek ödüllendirilmesi, ayrıca hem çalışanların sosyal ve psikolojik ihtiyaçlarına olumlu katkı yapmak hem de oluşturulacak rekabet ortamı ile hizmet kalitesinin ve görevde verimliliğin yükseltilmesi amacıyla "ayın polisi" uygulaması başlattı. Her ay sonunda görevinde başarı sağlayan polise hem maddi ödül hem de teşekkür belgesi verildi. Yıl sonu itibariyle de ayın polisleri arasından "yılın polisi" seçimi yapıldı. İzmir Emniyet Müdürlüğünde görevli polis müdürlerinden oluşturulan komisyon sonunda, "ayın polisi" arasından yılın polisini seçti.

Yılın polisi, 16 Ekim 2015 günü, Bornova Pınarbaşı semtinde pompalı tüfekle banka soyup kaçan zanlıyı, eşkal bilgileri tam belli olmadan 10 dakika gibi kısa sürede yakalayan Asayiş Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Ümit Şener ve Orhan Kişin oldu.

YILIN POLİSLERİNE KIBRIS TATİLİ

Yılın polisi ödül töreni, valilik toplantı odasında gerçekleştirilirken törene; İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, İzmir Emniyet Müdürlüğü şube müdürleri, yılın polisleri olan Ümit Şener'in ailesi ve Orhan Kişin'in ailesi katıldı.

Yılın polislerine, Vali Toprak ve İl Emniyet Müdürü Uzunkaya, takdir belgesini ve bir haftalık Kuzey Kıbrıs tatil biletini verdi. İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya; "Emniyet personelimizin yıl içerisindeki hem performansını artırmak, rekabet ortamını oluşturmak, arkadaşlarımızın daha gayretli çalışmalarını teşvik etmek amacıyla "yılın polisi" projesini ortaya koyduk. Bu uygulamanın temel amacı, ilimizdeki 13 bin civarındaki polisimizin görevlerini en iyi şekilde yaparken emsallerine göre daha gayretli olmasını temin etmektir" dedi.

Yılın Polisine Kıbrıs Tatili

Yılın Polisine Kıbrıs Tatili

Yılın Polisine Kıbrıs Tatili

Yılın Polisine Kıbrıs Tatili

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim