• BIST 9094.06
  • Altın 2324.793
  • Dolar 32.3663
  • Euro 34.9559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Yetkili Servislerin Şikayetleri Üzerine Harekete Geçildi

Yetkili Servislerin Şikayetleri Üzerine Harekete Geçildi
Manisa Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası Başkanı Adem Yüküm ve oda üyesi yetkili servislerin temsilcileri tarafından dile getirilen korsan servis iddiaları...

Manisa Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası Başkanı Adem Yüküm ve oda üyesi yetkili servislerin temsilcileri tarafından dile getirilen korsan servis iddiaları üzerine Manisa Valiliği tarafından araştırma başlatıldığı öğrenildi.

Manisa Valiliğinden yapılan açıklamada, çıkan haberler sonrası Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'nce gerekli icelemelerin yapıldığı kaydedildi. Yapılan açıklamada Manisa Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası Başkanı Adem Yüküm, yetkili servis sahipleri Ersan Kuz ve Hakan Şen ile görüşülerek konu hakkında adli makamlara suç duyurusunda bulunabilecekleri hususunda bilgilendirildikleri ifade edildi.

Manisa Valiliğinden yapılan yazılı açıklama şöyle:

"Bazı yerel ve yaygın basın organlarında yayınlanan beyaz eşya yetkili servislerinin kendilerini yetkili servis olarak tanıtan kayıt dışı çalışan kişilerle ilgili şikayetlerini içeren haberlerin konusu Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'nce incelendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı'ndan alınan yazıda, haber konusunun incelendiği, ekipler tarafından gerekli cezai müeyyidelerin uygulanması için çalışmaların başlatıldığı ve Şehzadeler ile Yunusemre Belediye Başkanlıklarına konu ile ilgili denetim ve yaptırımların gerçekleştirilmesi hususunda yazı gönderildiği bildirildi. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'nden alınan yazıda da; Güvenlik Şube Müdürlüğü'nce Manisa Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası Başkanı Adem Yüküm, yetkili servis sahipleri Ersan Kuz ve Hakan Şen ile görüşülerek konu hakkında adli makamlara suç duyurusunda bulunabilecekleri hususunda bilgilendirildikleri ifade edilmiştir."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim