• BIST 9716.95
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Yeşilay Haftası 1-7 Mart Tarihlerinde Kutlanıyor

Yeşilay Haftası 1-7 Mart Tarihlerinde Kutlanıyor
Bu yıl "İyi ki Yeşilay var" konseptiyle 1-7 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Yeşilay Haftası'nda Türkiye çapında etkinlikler düzenlenecek.

Bu yıl "İyi ki Yeşilay var" konseptiyle 1-7 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Yeşilay Haftası'nda Türkiye çapında etkinlikler düzenlenecek. Yeşilay'ın 96. kuruluş yıldönümünün de kutlanacağı hafta dolayısıyla Adana'da kamuoyunun bağımlılıklara karşı farkındalığını artırmak amacıyla spordan sanata kadar çeşitli etkinlikler yapılacak.

Yeşilay Adana Şubesi'nin 1 Mart'ta start alacak olan haftada saha aktivitelerinden seminerlere kadar herkesin katılabileceği etkinlikler düzenlenecek.

Yeşilay Adana Şube Başkanı Mehmet Aslanbaba, Yeşilay'ın, bugüne kadar toplumla ve gençlikle kucaklaşmayı, onları her türlü zararlı alışkanlıktan, bağımlılıktan korumayı ve kurtarmayı hedefleyen birçok faaliyete imza attığını belirterek, "Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutladığımız Yeşilay Haftasını da vesile kılarak halkımızın bağımlılık konusunda farkındalık düzeyini arttırmak için Adana "da çeşitli faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Bu yıl da "İyi ki Yeşilay var" konseptiyle kutlayacağımız haftada, bağımlılıkla ve zararlı alışkanlıklarla mücadele için tüm otoriteleri ve toplumu harekete geçirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Gönüllülük ve dayanışmaya dikkat çekmek amacıyla bu yıl Yeşilay Haftası'na, "Yeşilay Dayanışma Haftası" diyerek çalışma yapacaklarını söyleyen Şube Başkanı Mehmet Aslanbabaa açıklamasına şöyle devam etti:

"İlimizdeki Yeşilay gönüllülerimizle Yeşilay Haftası münasebetiyle zararlı alışkanlıklara ve bunların yayılmasına engel olmak için hep birlikte el ele vererek, etkinlik ve seminerlerimizle bağımlılıklarla mücadele çağrısında bulunacağız. Başta üniversitelerimiz olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik konferans ve seminerler verilecek, Milli Eğitim'e bağlı okullarımızda, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı gençlik merkezlerinde eğitim faaliyetleri ve farkındalık oluşturmak, yereldeki belediyelerimizle ortak çalışmalar yapılacak."

Bu yıl Yeşilay'ın 96. kuruluş yıldönümünün de kutlanacağını söyleyen Mehmet Aslanbabaa, Yeşilay Haftası sebebiyle zararlı alışkanlıkların yayılmasına engel olmak için hep birlikte el ele vererek, bağımlılıklarla mücadele çağrısında bulundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim