• BIST 9142.4
  • Altın 2325.163
  • Dolar 32.3729
  • Euro 34.9661
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Yerde Bulduğu 70 Bin TL’yi Sahibine Ulaştıran Zabıtaya Ödül

Yerde Bulduğu 70 Bin TL’yi Sahibine Ulaştıran Zabıtaya Ödül
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde görev yapan Zabıta Komiseri, yerde bulduğu 70 bin TL'yi sahibine ulaştırınca Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker tarafından...

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde görev yapan Zabıta Komiseri, yerde bulduğu 70 bin TL'yi sahibine ulaştırınca Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker tarafından ödüllendirildi.

Gebze'de geçtiğimiz günlerde içinde yaklaşık 70 bin TL değerlinde para olan çantasını düşüren Necati Yarıcı isimli vatandaş, Gebze'de görev yapmakta olan Şadi Yılmaz isimli Zabıta komiserinin, içi para dolu çantayı bulmasıyla çok mutlu oldu.

"GEBZE BELEDİYESİ OLARAK BUNDAN DOLAYI MUTLU OLDUK"

Zabıta komiserinin yerde bulduğu 70 bin TL'yi sahibine vermesi ile ilgili konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Geçenlerde böyle bir olay gerçekleşti. Biz Gebze belediyesi olarak bundan dolayı mutlu olduk. Çünkü 7 yıllık belediye başkanlığım süresinde en büyük hassasiyetlerimizden birisi arkadaşlarımızın görevlerini doğru bir şekilde yapmaları. Gebze Belediyesine yakışır, Gebze'ye yakışır kurumsal bir kimlik altında yapılması gerekenin yapılması için tamamen vatandaşın memnuniyeti üzerine kurulmuş bir belediye arzu ediyoruz" dedi.

"RABBİM BU ARKADAŞLARIMIN SAYISINI ARTTIRSIN"

Yaşanan olayın herkese örnek olması gerektiğini belirten Köşker, "Belediyemize ait Zabıta biriminden Şadi Yılmaz kardeşimizin kent meydanında bulunan bir parayı sahibini araştırarak sahibine teslim etmesiyle sonuçlanmış bir olay. Ben burada bütün arkadaşlarımızın bu düşünce de olmasını arzu ediyorum. Zabıta birimi ya da diğer birimler de olabilir. İnsanlar cüzdanlarını her yerde düşürebilirler. Dolayısıyla bu tip bir davranışın ahlaki bir davranışın her bir elemanımız tarafından gerçekleştirilmesini arzu ediyoruz. Bu anlamda ben çok mutlu oldum. Herkese bir örnek olsun, Gebze'de yaşayanlara bir örnek olsun. Rabbim bu arkadaşlarımın sayısını arttırsın" şeklinde konuştu.

"BU BİZİM İNSANLIK VAZİFEMİZ"

Gebze Kent Meydanında içi para dolu çantayı bulan ve sahibine teslim eden Zabıta Komiseri Şadi Yılmaz, "Bizim çarşı bölgesinde bulunan güvenlikçi arkadaşlar bir cüzdan bulduklarını söylediler. Getirdiler baktık, içerisinde kimlik ve yabancı döviz cinsinde para vardı. İçerisine baktık her hangi bir bilgiye ulaşabilir miyiz diye. Cüzdanın içinde telefon ya da adres bulamadık. Belediyenin kullanmış olduğu bir sistem var. O sistem üzerinden Gebze'de ikamet eden vatandaşları bulabiliyoruz. Oradan bakarak vatandaşın Mevlana mahallesinde oturduğunu tespit ettik. Birkaç gün sonra vatandaş bizim müdürlüğü ulaştı. Müdürlükten aradılar, parayı götürdük. Vatandaş çok memnun oldu, böyle bir şeyi beklemiyordum geleceğini de ummuyordum dedi. Bu bizim insanlık vazifemiz" ifadelerini kullandı.

Kent meydanında içerisinde yaklaşık 70 bin TL değerinde para bulunan cüzdanı bulup sahibine teslim eden Zabıta Komiseri Şadi Yılmaz'ı Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker altın takarak ödüllendirdi.

Yerde Bulduğu 70 Bin TL’yi Sahibine Ulaştıran Zabıtaya Ödül

Yerde Bulduğu 70 Bin TL’yi Sahibine Ulaştıran Zabıtaya Ödül

Yerde Bulduğu 70 Bin TL’yi Sahibine Ulaştıran Zabıtaya Ödül

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim