• BIST 9055.34
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar: “Boyumu Geçecek Suya Girmem”

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar: “Boyumu Geçecek Suya Girmem”
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, hayali projeler ve hayali bütçe ile değil ayağı yere basan, ihtiyaca göre hizmet ürettiklerini belirtti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, hayali projeler ve hayali bütçe ile değil ayağı yere basan, ihtiyaca göre hizmet ürettiklerini belirtti. Yaşar, "Ben kaynakları en verimli şekilde kullanarak ayağı yere basan bir bütçe hazırladım. Boyumu geçecek suya girmem, Yenimahalle'yi de bu suya sokmam" dedi.

Yenimahalle Belediye Meclisi Nisan ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. 3'üncü dönem 143'üncü birleşimle toplanan mecliste 5 maddelik gündemin görüşülmesinin ardından 2015 yılı faaliyet raporu değerlendirilerek, oy çokluğuyla kabul edildi.

7 yılda yapılan çalışmaları anlatan Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, "Benim çıkış noktam denk bütçe. Ticari hayatımda da, belediyecilik hayatımda da aynı yolu izledim. Hiç kimseyi kapısında bekletmeyen, değerinde mal alıp değerinde mal satan bir belediye olduk. Hesabını kitabını bilen dürüst bir tüccar nasıl verimli çalışıyorsa öyle çalıştık. Hiçbir zaman boyumu geçecek suya girmedim. Yenimahalle'yi de bu suya sokmadım. Hem borçlarımı vaktinde ödedim hem de kaynakları dikkatli kullanıp hizmet ürettim" dedi.

"HER HAYIRLI ÇİVİNİN ARKASINDA DURDUM"

Bugüne kadar hiçbir işe "bu benim işim değil" demediğini vurgulayan Yaşar, "Devletin tüm kurumları birbirine saygılı olmalıdır. Eğer kavga ederlerse faturasını benim halkım çekiyor. Kolektif bir çalışma içine girerlerse de meyvesini yine benim halkım topluyor. Bu bilinçle devletimizin hiçbir kurumunun işini ikinci güne ötelemedim. Yenimahalle'ye çakılacak her hayırlı çivinin arkasında durdum" diye konuştu.

Hizmet ve yatırımların hız kesmeden devam edeceğinin altını çizen Yaşar, "Yenimahalle'de ikamet eden her bir hemşehrim büyük bir ailenin parçasıdır. Herkesin inancına da, düşüncesine de saygı göstereceğiz. Bu cumhuriyet eşitlik cumhuriyetidir. Bunun etrafında bütünleşeceğiz. Ben Yenimahalle'de bunu gerçekleştirdiğime inanıyorum. Benim görevim siyaset yapmak değil halka hizmet üretmektir. 7 yıl boyunca belediyeye siyaseti sokmadık. Biz hizmet etmek için varız" dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar: “Boyumu Geçecek Suya Girmem”

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar: “Boyumu Geçecek Suya Girmem”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim