• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9427
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Yenilenen Turkcell Bulut platformu şirketlere esnek kaynak yönetimi sağlıyor

Yenilenen Turkcell Bulut platformu şirketlere esnek kaynak yönetimi sağlıyor
Dijital bulut platformu Turkcell Bulut'ta şirketlerin ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi çözümler geliştiriliyor.

Dijital bulut platformu Turkcell Bulut'ta şirketlerin ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi çözümler geliştiriliyor. Yenilenen platform, dijitalleşen şirketlere anlık kaynak yönetiminin yanı sıra dakikalar içerisinde sanal sunucu veya sanal veri merkezi oluşturma imkanı sunmaya başladı. Sade ara yüze kavuşan platform, kullanıcı dostu ekranlarıyla şirketlerin dakikalar içinde işlem yapmasını sağladığı belirtiliyor.

Dijital bulut platformu Turkcell Bulut'un internet sitesi, kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yeniden tasarlandı. Bu sayede şirketlere 8 dakika içerisinde sanal sunucu veya sanal veri merkezi oluşturma imkanı sunan platform, internet sitesi üzerinden tek bir işlemle kaynak değişikliği yapılmasını sağlıyor. Dijitalleşen şirketlerin istedikleri yerden verilerini yönetebildiği platform, sunduğu dijital platform sayesinde hızlı satın alma, kurulum, şeffaf destek ve faturalama süreçleriyle de farklılaştığı belirtildi. Yeni tasarımıyla hızlı ve sade bir ara yüze sahip olan platform, kullanıcı dostu ekranlarıyla şirketlere kolaylık sağladığı belirtiliyor.

Üstün teknolojik altyapıları üzerinden kullanıcılarına kaliteli dijital müşteri deneyimi sunmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Turkcell Kurumsal Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata, "Şirket olarak ülkemizin verisini yerli ve milli tesislerimizde yüksek güvenlik standartlarını sağlayarak koruyoruz. Türkiye'nin büyük veri merkezi işletmecisi olarak bulut bilişim hizmetlerine yatırım yaparak Tier-3 sertifikalı veri merkezimiz üzerinden şirketlere 7/24 kesintisiz hizmet sunuyoruz. Bununla birlikte sahip olduğumuz ISO27017 sertifikası ve bulut hizmetleri güvenliğimiz ile uluslararası alanda kabul görüyoruz. Ülkemizin bulut platformu Turkcell Bulut ile şirketlerimizin değişen ihtiyaçlarını şirket güvencesiyle doğru şekilde karşılamak için çalışmalar yapıyoruz. Bu anlamda platform internet sitemizi yeniden tasarlayıp müşterilerimizin hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Kurumlarımıza uçtan uca dijital çözümler sunduğumuz şirketimiz Dijital İş Servisleri ile değişen ihtiyaçları yakından takip ederek yenilikçi çözümler geliştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Yenilenen Turkcell Bulut platformu şirketlere esnek kaynak yönetimi sağlıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim