• BIST 9079.97
  • Altın 2324.473
  • Dolar 32.3318
  • Euro 34.8419
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Yenidoğan doğalgaza kavuşuyor

Yenidoğan doğalgaza kavuşuyor
Gürsu ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesi'nde doğalgaz bulunmayan sokaklar doğalgaza kavuşuyor.

Gürsu ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesi'nde doğalgaz bulunmayan sokaklar doğalgaza kavuşuyor.

Gürsu Belediyesi ve Bursagaz yetkililerinin geçtiğimiz günlerde yapılan görüşmelerinin ardından, Ağustos ayında doğalgaz çalışması başlatılacağı yönünde verilen söz tutularak, Yenidoğan Mahallesi'nde ana arterlerin dışındaki ara sokaklarda da doğalgaz altyapı çalışmaları başlatıldı.

Çalışmaları meclis üyeleriyle birlikte inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Geçtiğimiz günlerde, Bursagaz yetkilileriyle yaptığımız görüşme sonrasında, Ağustos ayında çalışma başlatılacağı müjdesini verdiğimiz doğalgaz altyapı çalışmalarını başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hemşehrilerimize verdiğimiz sözü tutmanın huzuru ve ilçemize hizmet getirmenin şevkiyle, inşallah Gürsu'muza çok daha güzel hizmetler yapmak için gece gündüz demeden, ilk günkü heyecan ve güçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemize kazandırdığımız her hizmet sonraki hizmetlerimizin motivasyonu olarak yeniden güç toplamamızı sağlıyor. Yenidoğan Mahallemiz'in ihtiyacı olan sokaklarını doğalgaza kavuşturuyor olmamızın mutluluğu da ilçemize kazandıracağımız diğer yatırımlar için verdiğimiz mücadelelerin en büyük motivasyon kaynaklarından biri oldu" dedi.

"2019 seçim döneminde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çıktığımız bu yolda verdiğimiz sözleri, Gürsu'muzun gelişimini sağlama yolunda belirlediğimiz hedefleri tek tek hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diyen Başkan Işık, "Gürsu'muza bu hizmeti kazandırmamızda, vatandaşın mağdur olmaması için yeni yasal düzenlemelerle yolumuzu açan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, vatandaşlarımızın doğalgaz taleplerini ileterek sürece katkı sağlayan AK Parti İl Başkanımız Sayın Davut Gürkan ve milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş'a, Bursagaz yetkililerine, AK Parti Gürsu İlçe Teşkilatımıza, kurum temsilcilerimize ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Yenidoğan Mahallemize hayırlı olsun" diye konuştu.

Yenidoğan doğalgaza kavuşuyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim