• BIST 9084.03
  • Altın 2325.331
  • Dolar 32.373
  • Euro 35.0126
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Yeni stadın yüzde 70'i tamamlandı

Yeni stadın yüzde 70'i tamamlandı
Sakarya Çevre Yolu üzerinde inşa edilen yeni Sakaryaspor Stadı'nın yüzde 70'i tamamlandı.

Sakarya Çevre Yolu üzerinde inşa edilen yeni Sakaryaspor Stadı'nın yüzde 70'i tamamlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yapım çalışmaları devam eden Yeni Sakaryaspor Stadı'nda incelemelerde bulundu. Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş'in de yer aldığı inceleme gezisinde Toçoğlu, projede gelinen son nokta ile ilgili görevlilerden bilgi aldı. Yeni stadyumun Sakarya'da sporun geleceğine yönelik büyük bir adım olacağını vurgulayan Toçoğlu, stat inşaatınının yüzde 70 oranında bittiğini açıkladı. Toçoğlu, "Yeni stadyumda üst yapı betonarme çalışmaları tamamlandı. Bina içerisinde yapılan çalışmalarda da büyük ölçüde sona gelindi. Genel itibariyle proje yüzde 70 oranında bitti. İnşallah yaz aylarında yapım çalışmaları sonlanmış olacak. Yeni stadyum ile birlikte Sakaryaspor hak ettiği yerlere gelecektir. Bu dev projenin kulübümüzün yeni başarılarının merkezi olması temennimizi de bir kez daha ifade ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Stat içi yapım çalışmalarında ise yüzde 80'lik kısmın tamamlandığını belirten Başkan Zeki Toçoğlu, "Yeni Sakaryaspor stadımızda 29 adet loca yer alacak. İnşa edilen localardan Sakaryaspor'a ciddi bir kaynak oluşturma niyetindeyiz. İnşallah bu ekonomik kaynakla takımımızı daha da güçlendirmiş olacağız. İnşallah böylelikle sportif başarılar da beraberinde gelecek." dedi.

Yeni stadyuma ulaşımda da herhangi bir sorun yaşanmayacağını vurgulayan Toçoğlu, şunları kaydetti: "Hem bulunduğu bölge itibariyle hem de stadın etrafında yer alacak otoparklarla trafik konusunda asla bir sorun oluşmayacak. Stadyumda 151 araçlık kapalı ve bin 342 araçlık da açık otopark yer alacak. Sosyal donatıları yüksek alanların da yer alacağı stadyum şehrimize çok yakışacak. İnşallah burada yeni başarıları hep birlikte yaşayacağız."Cihan

Yeni stadın yüzde 70'i tamamlandı

Yeni stadın yüzde 70'i tamamlandı

Yeni stadın yüzde 70'i tamamlandı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim