• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Yeni Renault Megane Adanalıların Beğenisine Sunuldu

Yeni Renault Megane Adanalıların Beğenisine Sunuldu
Üst segmentten aldığı yenilikçi teknolojilere sahip Yeni Megane, İsotlar showroomunda yerini aldı.

Üst segmentten aldığı yenilikçi teknolojilere sahip Yeni Megane, İsotlar showroomunda yerini aldı. Hem dinamik ve özenli bir tasarımla Yeni Renault Megane, İsotlar'da Adanalıların beğenisine sunuldu.

Joy, Touch, Icon ve GT-Line olmak üzere 4 ayrı ekipman seviyesiyle Türkiye'de satışa sunulan Yeni Megane, otomotiv sektöründe yarım asırlık deneyim ve güvenle müşterilerine hizmet veren İsotlar Grup şemsiyesi altında faaliyet gösteren İsotlar Renault'un showroomunda yerini aldı.

Yeni Megane, benzinli ve dizel motor seçenekleriyle satışa sunulurken, GT versiyonu 1.6TCe 205bg ve 1.6dCi 165 bg seçenekleri ile özel sipariş ile satışa sunulacak.

Yeni Megane, ön ve arka yüzde fark yaratan yeni LED ışık imzası ve dinamik tasarımı ile oldukça etkileyici bir tasarıma sahip. R-Link 2 sayesinde internet bağlantılı teknolojik bir sürüş imkanı sunuyor. 8,7 inçlik (22cm) porte formatında ekran, segmentinin en büyük ekranı. Yeni Espace ve Talisman'da bulunan Renault'un kişiselleştirilebilen sürüş deneyimi sunan Multisense teknolojisi, C segmentindeki Yeni Megane'da da yer alıyor. Yeni Megane, en yeni, sürüşe yardımcı teknolojiler (ADAS) ve renkli Head Up Display özelliklerine sahip segmentinde tek model.

Yeni Megane, daha dinamik ve iddialı bir duruş sergileyen önceki nesillerine göre daha dengeli orantılara sahip. Yeni Megane; daha uzun daha alçak, daha geniş ön ve arka iz mesafesi, daha uzun dingil mesafesi, daha kısa ön çıkıntıya sahip. Gövdenin ve kaputun alt kısmındaki düzenli ve belirgin hatlar, otomobilin dinamik duruşuna katkı sağlıyor. Yeni Renault Megane, önde ve arkada sıra dışı tasarımları ile gündüz ve gece farlarına sahip.

Yeni Renault Megane Adanalıların Beğenisine Sunuldu

Yeni Renault Megane Adanalıların Beğenisine Sunuldu

Yeni Renault Megane Adanalıların Beğenisine Sunuldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim