• BIST 9454.03
  • Altın 2503.803
  • Dolar 32.5978
  • Euro 34.823
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Yeni Malatyaspor- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Yeni Malatyaspor- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından
PTT 1. Lig'in 19. haftasında Yeni Malatyaspor sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup oldu.

PTT 1. Lig'in 19. haftasında Yeni Malatyaspor sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından iki takımın teknik adamı mücadeleyi değerlendirdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik sorumlusu Vedat Özsoylu, kendileri için çok önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Özsoylu, maçın genelinin ortada geçtiğini ifade ederek, "İlk yarı kafa kafaya oynadık. İkinci yarı biraz daha üstün oynamaya çalıştık. Penaltı kaçırdık. Penaltıdan sonra yine bozulmadık ve devam ettik. Golü bulduk. Bu 3 puan bizim için çok önemliydi" dedi.

Üst sıraları zorlamak istediklerini dile getiren Özsoylu, Play-off oynamak istediklerini belirtti.

Özsoylu, Alima Yeni Malatyaspor'a da ligin geriye kalan bölümünde başarılar dileyerek, "Alima Yeni Malatyaspor iyi oynuyor. İyi mücadele ettiler. Onları da kutlamak gerek. Kendi futbolcularımı da kutluyorum. Canla başla mücadele ettiler. 3 puanı aldığımız için mutluyuz" diye konuştu.

ALİMA YENİ MALATYASPOR CEPHESİ

Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, "1-0 öne geçseydik, bu maçı kesinlikle kazanırdık" dedi.

Karşılaşma sonrası değerlendirmede bulunan Buz, "Hafta içerisinde önemli bir müsabaka olduğunu söylemiştim. İki takım açısından da önemliydi. Müsabakayı maalesef 1-0 kaybettik. Oyuna baktığımız zaman gol pozisyonlarımız vardı. Özellikle ilk devrede vardı. Takımımız ilk devrede baskılı oynamaya çalıştı. 5. dakikada onlarında Kojic ile yakaladıkları bir pozisyon vardı. Ama bizim de 2-3 net pozisyonumuz vardı. Hüseyin orada biraz daha net verseydi Umut, boş kaleye de atabilirdi. Bir tane kaleciden seken top var, üstten vurdu, ayak içi bıraksa gol olacaktı. Öne geçmiş olsaydık, daha farklı olabilirdi" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini ifade eden Buz, "İkinci devrede oyunu şuursuzca değil de, tutmamız gerektiğini düşünüyorduk. Pozisyon olmasın diye. Biz kendimizde ataklara iyi kalkalım diye düşündük. Pozisyonları değerlendiremedik. Rakibin kazandığı bir penaltı vardı. Penaltı pozisyonunu ben kendim görmedim. Hakem hakkında da konuşmak istemiyorum. Bunları arkasına da sığınmıyoruz. Bizim net pozisyonlarımız vardı, bu kez topta bizi sevmedi. En son İrfan'ın yakaladığı pozisyon vardı, gol olabilirdi. Penaltıyı kurtardıktan sonra bir de Sandro'nun soldan getirdiği top vardı. 1-0 öne geçmiş olsaydık, bu maçı kesinlikle kazanırdık" şeklinde konuştu.

Buz, devre arası transferlerin kolay olmadığını kaydederek, şunları söyledi:

"Takıma gelen arkadaşların süreye ihtiyaçları var. Sandro olsun, Umut'un da daha eksiği var. Azuka'yı alamadık. Baktığınız zaman kaliteli transferler ama zamana ihtiyaç var. 2-3 idmandan sonra hemen istenilen performansı ortaya koyamaz. Bu kadar çok uzak, çok kötü. Sedat olsun, Sandro olsun uzak kalmadı. Arada iki haftalık bir dönem var. Eğer bugünkü maçı farklı çevirmiş olsaydık, bizim için çok iyi, ekstra olurdu."

Yeni transferlerin zamana ihtiyacının olduğunu ifade eden Buz, "Yiğitcan ile ilgili herhangi bir sıkıntımız yok. Erkan Sekman da geldi. Bu milli takım arasında toparlayacağız. Çok iyi bir Yeni Malatyaspor göreceksiniz. Bu kadar karamsar olsaydık ya da pesimist bakmış olsaydık, bakın 5 puandan buraya geldik. Şu takım düşmeyecek. Bu tür karamsar tabloya gitmeye öyle bir durumumuzda yok. Tabii ki kazanmak istedik. Burada taraftarlarımızın önünde tabii ki kazanmak istedik. Kazanmış olsaydık yine de eksiklerimizi görürdük. Ancak iyi bir takım olacağız. Zamana ihtiyacımız var. 5 puandan buraya geldik. En alttaydık. Böyle süreçler olabiliyor. Bu bir süreçtir. Hiçbir şeyin arkasına sığınmıyoruz" dedi.

Yeni Malatyaspor- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Yeni Malatyaspor- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim