• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

Yeni Dünya Vakfı Başkanı Göksu, Bağcı’yı Ziyaret Etti

Yeni Dünya Vakfı Başkanı Göksu, Bağcı’yı Ziyaret Etti
Yeni Dünya Vakfı Başkanı Mahmut Göksu ve beraberindeki vakıf temsilcileri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı'yı ziyaret etti.

Yeni Dünya Vakfı Başkanı Mahmut Göksu ve beraberindeki vakıf temsilcileri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı'yı ziyaret etti.

Yeni Dünya Vakfı Başkanı Mahmut Göksu ve beraberindeki vakıf temsilcileri tarafından gerçekleştirilen ziyarette gençlik alanında yapılacak çalışmalar, Vakıf ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette konuşan Mahmut Göksu, "Bizler geleceğimizi dert edindik ve vakıf çatısı altında bu davaya her türlü fedakarlığı yapmaktan imtina etmiyoruz. Beklentimiz şudur ki bu alanların dolu dolu faaliyet ve projelerle güçlendirilmesi ve elimizden kayıp giden gençlerimizi topluma ve geleceğe tam donanımlı hazırlayacak bir çalışmanın içerisine girilmesidir. Müdürlüğümüz ile ortaklaşa güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı " Bizler üzerimize yüklenen sorumluluğun bilincindeyiz. Gençler ve gelecekleri konusunda her türlü çalışmanın içerinde olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Kuruluşumuz olarak tüm sivil toplum kuruluşlarına ittirici güç olarak faaliyetlerin içerisinde olan birlikteliklerin arttırılması yönünde çalışma yapan, her anlamda gençliğin doğru yolda ilerlemesini sağlayan bir kurum olmak için gecemizi gündüzümüzü bu amaca vermekteyiz. Bu amaç doğrultusunda sivil toplum kuruluşları ve il müdürlüğü olarak her türlü faaliyet başında yer alarak gençlere hizmet etmeyi şiarımız olarak görmekteyiz. Çünkü bizim yaptığımız işin ham maddesi insandır. Bu yüzden üstlendiğimiz bu görevin ne denli vebal yüklü olduğunu bilmekteyiz ve bu doğrultuda herkese kapılarımızı sonuna kadar açtık, açmaya devam edeceğiz "ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim