• BIST 8883.07
  • Altın 2238.645
  • Dolar 32.3358
  • Euro 35.0932
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Yazar Ece Ergönenç'e sapık kabusu! 'Ben Adem'im sen Havva'sın... Sana öyle bir şey yapacağım ki...'

Yazar Ece Ergönenç'e sapık kabusu! 'Ben Adem'im sen Havva'sın... Sana öyle bir şey yapacağım ki...'
5 yıldır platonik aşk besleyen sapık takipçisi Hamza Ş., ünlü yazar Ece Ergönenç'e şoke eden mesajlar atıyor. 'Kendisinin Adem, benim Havva olduğumu, iki çocuğumun kendisinden olduğunu ancak benim bunu hatırlamadığımı öne sürüyor.' diyen Ece Ergönenç 'Korkuyorum, lüften yardım edin' dedi. İşte o mesajlar....

Yazar Maia Ece Ergönenç'in hayatı, platonik âşık Hamza Ş. yüzünden adeta kâbusa döndü. Yardım çağrısında bulunan Ergönenç, "Samuray kılıçlı katil gibi anormal sözleri var" dedi. İşte Maia Ece Ergönenç'in yaşadığı sapık kabusu ve yardım isteyen ünlü yazarın anlattıkları... Sabah'tan Yunus Emre Kavak'ın haberi...

Ünlü yazar Ece Ergönenç, kendisine 5 yıldır platonik aşk besleyen sapık takipçisi Hamza Ş. tarafından tehdit ediliyor. Hamza Ş., yazar ile daha önceden evli olduğunu ancak kendisinin onu hatırlamadığını öne sürerek hemen her gün sosyal medya üzerinden mesaj atıyor.

"YALVARIRIM KURTARIN"

İddiaya göre, Ergönenç'in şikâyeti üzerine giden mahkeme kararlarının ardından sapık takipçi dosyada yer alan bilgilerden Ergönenç'in evinin adresini de öğrendi. Bu kez takip daha yakından olmaya başladı. Yazar Ece Ergönenç kendisine 5 yıldır platonik aşk besleyen sapık takipçisi tarafından tehdit ediliyor. Ergönenç ile daha önceden evli olduğunu ancak kendisinin onu hatırlamadığını öne sürerek hemen hergün sosyal medya üzerinden mesaj yazıyor.

Hayatının her aşamasının olumsuz etkilendiğini, korkudan sokağa çıkamaz olduğunu söyleyen Ece Ergönenç yaşadıklarını anlattı:

ONUN ADEM BENİM HAVVA OLDUĞUMU SÖYLÜYOR VE BUNLARI HATIRLAMAK İÇİN ÖLMEM GEREKİYORMUŞ!

"5 yıldır peşimde. Defalarca şikayet ettim, uzaklaştırma kararı aldırdım. Korkuyorum. Samuray kılıçlı katil gibi anormal sözleri var. Kendisinin Adem, benim Havva olduğumu, iki çocuğumun kendisinden olduğunu ancak benim bunu hatırlamadığımı öne sürüyor.

"HATTA ÜÇÜNCÜ BİR ÇOCUĞUMUZUN DAHA OLDUĞUNU SÖYLÜYOR"

Hatta üçüncü bir çocuğumuzun daha olduğunu söylüyor. Bunları hatırlamam için benim ölmem gerektiğini söylüyor. Evimi biliyor, çocuklarımın okulunu biliyor. Çok korkuyorum. Bana ve çocuklarıma zarar vermesinden korkuyorum. Yetkililere sesleniyorum; yalvarırım beni bu adamdan kurtarın."

Yazar Ece Ergönenç sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapıp takipçileriyle etkileşim içerisindeydi. Bundan 5 yıl kadar önce bir takipçisi onu ekledi mesajlar atmaya başladı. İlk zamanlar pek kale almayan Ergönenç mesajların içeriği tedirgin edici olunca soluğu karakolda aldı. Ancak ne şikayet ne de uzaklaştırma kararı takipçi Hamza Ş.'yi ısrarından geri adım attırmadı.

EVİNİN ADRESİNİ ÖĞRENDİ

İddiaya göre şikayetçi olunca giden mahkeme kararlarının ardından sapık takipçi dosyada yer alan bilgiler ışında Ergönenç'in evinin adresini de öğrendi. Bu kez takip daha yakından olmaya başladı. Yaşadığı koru dolu zorlu süreci anlatan Ergönenç şunları söyledi;

EVİMİN YAKINLARINDAN FOTOĞRAFLAR ATIP DURDU

"Ben artık ne yapacağımı bilmiyorum. Onlarca kez şikayet ettim. Mesajlarını çıkarıp polise götürdüm. Hakkında uzaklaştırma kararı aldırdım. Adresime çiçek gönderdi. O da yetmez gibi evimin yakınlarından fotoğraflar atıp durdu. En korkuncu da şizefreni olması. Benim kendisi ile bir ilişki yaşadığımı ancak benim hatırlamadığımı öne sürüyor. Öyle ki iki oğlumun da kendisinden olduğunu söylüyor" dedi.

AKIL DIŞI İDDİALAR

Şahsın kendisini Hz Adem Ergönenç'i ise Havva olarak gördüğünü söyleyen mesajlar attığını aktaran Yazar Ergönenç; "3. Bir çocuğumuzun olduğunu söylüyor. Çok ürkütücü, benim bunları doğmadan önce ona söylediğimi ancak hatırlamadığımı söylüyor. Hatırlamak içinde benim bu dünyadan gitmem gerektiğini ancak o zaman hatırlayabilirsin diyor." Dedi.

"BU ADAMIN AKIL HASTANESİNE YATMASI LAZIM"

Bana öyle şeyler yazıyor ki korkudan mesajlara bakamıyorum yüzlerce hesap engelledim; "Bana sana öyle bir şey yapacağım ki bütün televizyonlar seni konuşacak, seni herkes tanıyacak. Diyor seni ışık bedenine kavuşturacağım diyor. Resmen beni öldürmekle tehdit ediyor. Bu başka ne demek olabilir. İlk başlarda bu mesajların tehdit olmadığını da söyledi polisler ama son birkaç yıldır artık kale alıyorlar uzaklaştırma veriyorlar ama yine bir çözüm değil. Bu adamın adli akıl hastanesine yatması lazım. Ben ömrümün tamamını emniyetten koruma kararını uzatarak yaşamak istemiyorum" dedi.

İstanbul Haber Ajansı         

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • "Kolay gelsin alayınıza"28 Mayıs 2023 Pazar 23:20
  • Cannes'da ödül alan Merve Dizdar yurda döndü: Hızlıca oyumu kullanmaya gidiyorum28 Mayıs 2023 Pazar 17:20
  • Tatlıtuğ'a sandık başında yoğun ilgi28 Mayıs 2023 Pazar 17:00
  • Yapay zeka 'insanlık ayıbı'22 Mayıs 2023 Pazartesi 16:00
  • Tarkan’dan 100. yıl marşı19 Mayıs 2023 Cuma 17:20
  • "Uykulu olduğum için dolandırıldım"18 Mayıs 2023 Perşembe 12:00
  • Görkemli düğün! Merve İpek ile Fırat Oruç evlendi!12 Mayıs 2023 Cuma 15:40
  • Tülin Şahin'e velayet şoku10 Mayıs 2023 Çarşamba 10:20
  • F1 pilotu Charles Leclerc, İstanbul'a gelecek09 Mayıs 2023 Salı 10:52
  • Tarkan oyunu kullandı08 Mayıs 2023 Pazartesi 14:50
  • ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim