• BIST 9056.11
  • Altın 2300.965
  • Dolar 32.313
  • Euro 35.1123
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Yakutiye, Dört Bir Yandan Kar Çalışması Yapıyor

Yakutiye, Dört Bir Yandan Kar Çalışması Yapıyor
Yoğun kar yağışı ve soğuk hava Erzurum'da yaşamı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.

Yoğun kar yağışı ve soğuk hava Erzurum'da yaşamı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Belediye ekipleri ise yağan karın yaşama olumsuz etkisini en aza indirmek için yoğun tempoyla çalışıyor. Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi, ilçe merkezi, kenar semtler ve bağlı köy/mahalleler için yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Günün ilk ışıklarıyla çalışmaların başladığını belirten Ali Korkut, "Ekiplerimiz kar yağışının durmasıyla birlikte çalışmaya başladılar. Öncelik olarak araç trafiğinin rahatlatılması hedefleniyor" dedi.

Yakutiye Belediyesi Fen İşleri karla mücadele ekipleri ilçenin dört bir yanında karla mücadele çalışmasını yoğun bir tempoyla sürdürüyor. İlçe merkezinde, kenar semtlerde ve bağlı mahallelerde çalışma yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Ali Korkut, "Günün ilk ışıklarıyla, karın durmasının ardından ekiplerimiz çalışmaya başladılar. Bu yılın son karı, ancak Ocak ayının da yağışlı olmasını bekliyoruz. Karla mücadele ekiplerimiz 3 vardiya olarak organize edildiler. Öncelik araç trafiğinin sorunsuz işlemesidir. Ekiplerimiz bir yandan da don ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yapıyor. Bilindiği gibi belediye olarak tüm makine parkımızı yeniledik. Bu nedenle hızlı ve sorunsuz bir çalışma yürütüyoruz" şeklinde konuştu.

Yakutiye Belediyesi, Cumhuriyet Caddesi, Şükrü Paşa semti, Gaziler, Aziziye, Dağ mahallesi, Kavak gibi semtlerde adeta dört bir koldan çalışma yürütüyor. 4 eder, 3 büyük kepçe, 3 greyder, 10 kamyon, 2 tuzlama aracı ve 90 personel ile 3 vardiya olarak organize olan ekiplerin en kısa sürüde kar engelini aşacağını belirten Ali Korkut, şehir merkezinde olduğu gibi kenar semtler ve bağlı mahallelerde aynı duyarlılıkla çalışma yapıldığını söyledi.

Yakutiye, Dört Bir Yandan Kar Çalışması Yapıyor

Yakutiye, Dört Bir Yandan Kar Çalışması Yapıyor

Yakutiye, Dört Bir Yandan Kar Çalışması Yapıyor

Yakutiye, Dört Bir Yandan Kar Çalışması Yapıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim