• BIST 9561.21
  • Altın 2487.075
  • Dolar 32.5065
  • Euro 34.8082
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Yağız, Kardelen TV İstanbul Stüdyolarını Ziyaret Etti

Yağız, Kardelen TV İstanbul Stüdyolarını Ziyaret Etti
Erzurum'un uydudan yayın yapan televizyon kanalı Kardelen TV'nin yeni açılan İstanbul stüdyolarını ziyaret eden Ergaz & Bluepet Genel Müdürü Abubekir...

Erzurum'un uydudan yayın yapan televizyon kanalı Kardelen TV'nin yeni açılan İstanbul stüdyolarını ziyaret eden Ergaz & Bluepet Genel Müdürü Abubekir Yağız hayırlı olsun temennisinde bulundu.

İstanbul Kartal ilçesinde Ergaz Genel Merkezine yaklaşık beş yüz metre mesafede bulunan Kardelen TV'nin İstanbul stüdyolarını ziyarete gelen Ergaz & Bluepet Genel Müdürü Abubekir, Ergaz İnşaat A.Ş. Sorumlu Müdürü Aziz Yağız ve Satın Alma Müdürü Ferit Soysal yeni stüdyoları gezerek Kardelen Tv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karakaya'ya başarı dileklerinde bulundular.

YAĞIZ, KARDELEN TV ERZURUM'UN DÜNYAYA AÇILAN PENCERESİDİR

Ergaz & Bluepet Genel Müdürü Yağız, Kardelen TV bizim medyadaki gururumuzdur. Bu kurum Erzurum için çok önem arz etmektedir. Bizlerde Ergaz & Bluepet olarak reklam çalışmalarımızda Kardelen Tv'yi tercih etmekteyiz. İstanbul stüdyolarının açılmasından ayrıca mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim. Teknolojik açıdan çok güzel bir şekilde donatılmış, memleketimize hayırlı olsun, Kardelen TV ekibine yöneticilerine ve çalışan arkadaşlara başarılar dilerim. Bizlere yani iş dünyasına düşen görev bu kanalımızı destekeleyerek daha da güçlendirmemizdir " dedi.

KARAKAYA, ERGAZ YÖNETİMİ GERÇEK DOST

Erzurum'un gururu Ergaz'ın sürekli Kardelen Tv nin yanında ve destek olduğunu dile getiren Kardelen TV patronu Ahmet Karakaya, "Ergaz yönetimini tebrik ediyorum, özellikle Abubekir Yağız Bey gerçek dost. Abubekir Yağız Beyefendiyi gerek Erzurum'da gerekse İstanbul'da "Biz sizin yanınızdayız" diyerek, gerçektende maddi manevi olarak yanımızda olduğunu hissettiren dostlarımız olarak görüyoruz. Bu televizyon tüm Erzurum'lularındır, hepimiz sahip çıkarak destek olmalıyız. Fakat burada iş dünyasına özel bir sorumluluk düşüyor, bizler televizyon yayını açısından en son teknolojiyle yayın yapmaktayız. Tüm Erzurum iş dünyası sanat dünyası yani herkes sahiplenmelidir bu kurum hepimizindir" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim