• BIST 9524.59
  • Altın 2504.807
  • Dolar 32.5602
  • Euro 34.555
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Vekil Kaya’dan CHP’ye “Terör” Eleştirisi

Vekil Kaya’dan CHP’ye “Terör” Eleştirisi
İzmir Menderes'te düzenlenen bir toplantıdan konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, "Muhalefetten terörle mücadele konusunda yeterli desteği alamıyoruz....

İzmir Menderes'te düzenlenen bir toplantıdan konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, "Muhalefetten terörle mücadele konusunda yeterli desteği alamıyoruz. CHP'nin, HDP'nin arka bahçesine doğru gittiğinden hiçbir İzmirli'nin memnun olduğunu düşünmüyorum" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, İzmir Menderes'te düzenlenen bir toplantıda CHP'ye yüklendi. Terörle mücadele konusunda CHP'den yeterli desteği alamadıklarını ifade eden Kaya, "Konu bayraksa, devletse siyaset kenara bırakılır. Meclis'te yaşadıklarımız ve sizlerin de medyadan gördüğü gibi, muhalefetten terörle mücadele konusunda yeterli desteği alamıyoruz. O talihsiz ifadeleri duyduk, polisimizi askerimizi şehit eden teröristler için "hendekleri kazan arkadaşlar" gibi bir tabir ortaya koydu. CHP'li bir milletvekili o elli kanlı teröristler için "şehit" ibaresi kullanarak konuştu. "Siz babalarını şehit ederseniz o çocuklar da ellerine bombaları alır" dedi. Kurtuluş Savaşı'nda bile kapatılmayan Meclis, HDP ve CHP desteğiyle kapatılmaya çalışıldı" diye konuştu.

"CHP'Yİ TERÖRLE MÜCADELEDE ETKİN NOKTAYA GETİRECEK OLAN İZMİRLİLERDİR"

CHP'nin HDP ile aynı yolda yürüdüğünü ifade ederek İzmirlilerin bu durumdan memnun olmadığını vurgulayan Kaya sözlerini şöyle sürdürdü: "İzmir'in bugün terörle mücadelede terörle ve teröristle arasına mesafe koyamayıp HDP ile aynı yolda yürüyen CHP'ye anlamlı bir mesaj vereceğini biliyorum. Tüm İzmirli hemşehrilerim "tek devlet', "tek bayrak" diyor. Hiçbir İzmirli hemşehrimden aksini duymadım. Terörün dini, dili, ırkı yok. Muhalefeti bu noktada terörle mücadelede etkin noktaya getirecek siz İzmirli hemşehrilerimizdir. CHP'nin, HDP'nin arka bahçesine doğru gittiğinden hiçbir İzmirli'nin memnun olduğunu düşünmüyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim