• BIST 9039.84
  • Altın 2301.553
  • Dolar 32.325
  • Euro 35.056
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Ve Fenerbahçe bombayı patlattı

Ve Fenerbahçe bombayı patlattı
Yeni hocası Pereira’nın isteği doğrultusunda savunmaya takviye yapmak isteyen F.Bahçe ilacını Danimarka’da buldu. Kjaer’in imza için bugün İstanbul’da olması bekleniyor.

F.BAHÇE ’de transfer harekatının startı verilirken, ilk anlaşma sağlandı. Yeni teknik direktörü Vitor Pereira’nın isteği doğrultusunda harekete geçen sarı lacivertli yönetim Fransa’nın Lille takımında top koşturan 26 yaşındaki Simon Kjaer ve kulübü ile anlaşmaya vardı. Başarılı stoper ile 4 yıllık sözleşme imzalanması beklenirken bu transfer için Fransız kulübüne 6 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceği öğrenildi. Kjaer transferini Avrupa’daki tüm görüşmeleri sürdüren Fenerbahçe Sportif Direkötrü Terraneo’nun bitirdiği belirtilirken resmi imzanın bugün atılması bekleniyor.

AVRUPA İÇİN DÜŞÜNÜYOR

PEREİRA’nın ısrarla transfer edilmesini istediği Danimarkalı futbolcunun bugün özel bir uçakla İstanbul’a geleceği öğrenildi. 15.30’da İstanbul’da olması beklenen başarılı savunma oyuncusu ile, bir son dakika pürüzü çıkmaması halinde hemen resmi sözleşme imzalanacak. Pereira bu transferle Egemen ve Bruno Alves ikilisinin yanına önemli bir alternatif monte etmek istediği öğrenildi. Portekizli teknik adamın Kjaer’den özellikle yabancı kontenjanı sorunu olmayan Avrupa maçlarında faydalanmak istediği ifade ediliyor.

TATLI SERT FUTBOLU SEVİYOR

1-Kjaer uzun boyuyla özellikle yan toplarda oldukça etkili olabilen bir stoper.
2-Oyunu iyi okuyabiliyor. Savunmadan çıkardığı toplar gelişi güzel değil, atak başlatabilecek cinsten.
3-Fenerbahçe’nin diğer stoperlerinin aksine kornerlerde bile olsa fazla ileri çıkmayı tercih eden bir isim değil, 8 yıllık kariyerinde sadece 9 lig golü bulunuyor.
4-2009’dan beri formasını giydiği Danimarka Milli Takımı’nda 48 kez oynayarak takımın değişilmezleri arasına girdi.
5-8 yıllık kariyerinde Avrupa’nın 3 önemli liginde forma giymesi tecrübe açısından oldukça önemli.
6-Saha içinde fizik güce dayalı mücadele etse de fazla hırçın bir futbolcu değil ve bir çok az kart görüyor.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim