• BIST 9676.86
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 27 °C

Vali Yazıcı, YERSA Sentetik Dokuma Fabrikasını ziyaret etti

Vali Yazıcı, YERSA Sentetik Dokuma Fabrikasını ziyaret etti
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Vali Yazıcı Kepsut ilçesinde YERSA Sentetik Dokuma fabrikasını ziyaret ederek, ilçede bulunan...

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Vali Yazıcı Kepsut ilçesinde YERSA Sentetik Dokuma fabrikasını ziyaret ederek, ilçede bulunan küçük esnafla ile bir araya geldi.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Kepsut ziyaretine YERSA Sentetik Dokuma Sanayi ve Ticaret A.Ş.'yi ziyaret ederek başladı. Fabrikada incelemelerde bulunan Vali Yazıcı, fabrika sahibi Sinan Yırcalı'dan üretim aşamaları ve yıllık üretim kapasiteleri hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sırasında Vali Yazıcı, Balıkesir'e sanayi alanında böylesi tesislerin üretim ve istihdam kapasitesinin sevindirici olduğunu söyledi. Vali Yazıcı, "Fabrikaların sadece bölgeye değil, Türkiye ve yurt dışına da hitap eden bir çapta olduğunu ve Balıkesir'in üretmeye, daha çok katma değer sağlamaya, istihdam oluşturmaya büyük önem verdiğini, çalışan, üreten, istihdam sağlayan sanayici ve işadamlarının her zaman yanında olacaklarını ve her türlü desteği vereceklerini" belirtti.

Vali Yazıcı, "Kepsut sanayi sitesi esnafını ziyaret etti"

Vali Ersin Yazıcı, fabrikadaki incelemelerin ardından Kepsut Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Vali Yazıcı, esnafı tek tek ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. Esnaf ile yakından ilgilenen Vali Yazıcı, site esnafı ile çay içip, sorunlarını dinledi. Sanayi sitesinin Kepsut'ta önemli bir istihdam alanına sahip olduğunu vurgulayan Vali Yazıcı, sitenin sıkıntılarının giderilmesi için ilgili kurumların işbirliği içerisinde çalışmaları gerektiğini belirterek, Kepsut Kaymakamı Murat Atıcı ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ile birlikte sanayi sitesinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Göreve başladığı günden itibaren esnaf ve vatandaşlarla beraber olan Vali Yazıcı, " İlimizde ortak aklın birlikte yürütülmesi için vatandaşlarımız ile sürekli iç içeyiz. Bizler her zaman esnafımızın ve halkımızın yanındayız. Bizim devlet olarak kapımız onlara her daim açıktır " dedi.

Vali Ersin Yazıcı son olarak Beyköy kısal mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini de dinledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim