• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 16 °C

Vali Pehlivan Şehit Jandarma Komando Er Samet Akdeniz’in ailesini ziyaret etti

Vali Pehlivan Şehit Jandarma Komando Er Samet Akdeniz’in ailesini ziyaret etti
Vali Ali Hamza Pehlivan, Şehit Jandarma Komando Er Samet Akdeniz'in ailesini ziyaret etti.

Vali Ali Hamza Pehlivan, Şehit Jandarma Komando Er Samet Akdeniz'in ailesini ziyaret etti.

Vali Pehlivan, 2008 yılında Tunceli'de bölücü terör örgütü mensuplarının tuzakladığı patlayıcıyla şehit düşen Komando Er Samet Akdeniz'in ailesini ziyaret etti. Demirözü Kaymakamı Ömer Coşkun ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Halil Murat Bilgiç ile şehit ailesinin ikamet ettiği Gökçedere Beldesi'ne gelen Vali Pehlivan, şehidin babası Salim Akdeniz ve annesi Gülçin Akdeniz'i evlerinde ziyaret etti.

Şehit Samet Akdeniz'i rahmetle anarak anne ve babasına sabırlar dileyen Vali Pehlivan, "Samet sizin evladınız bizim de kardeşimiz. O canını vatan için feda etmiş ve makamların en şereflisine yükselmiş durumda. Allah O'na ve bütün şehitlerimize gani gani rahmet eylesin. Sizlerden de Allah razı olsun. Böyle yiğit bir evlat yetiştirdiniz. Siz bize Onun emanetisiniz, istekleriniz bizler için emirdir. Hayır dualarınıza talibiz. Bizi de evladınız yerine koyun ve öyle görün lütfen. Sizlere sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum" dedi.

Ziyaret vesilesiyle Şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Ziyarette Gökçedere Belediye Başkanı Necmettin Bakır, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Haluk Akkoyunlu ile Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Gazi Selami Köksal da bulundu.

"Vali Pehlivan, Gökçedere Beldesi'nde incelemelerde bulundu"

Vali Pehlivan, Gökçedere Beldesi'nde gerçekleştirdiği şehit ailesi ziyaretinin ardından Gökçedere Belediyesi tarafından yürütülen meydan düzenleme çalışmalarını inceledi. Belediye Başkanı Necmettin Bakır'dan bilgiler alan Vali Pehlivan çalışan işçiler ve alanda bulunan vatandaşlar ile bir süre sohbet etti.

Vali Ali Hamza Pehlivan'a incelemeleri sırasında Demirözü Kaymakamı Ömer Coşkun ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Halil Murat Bilgiç eşlik etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim