• BIST 9079.97
  • Altın 2299.857
  • Dolar 32.3206
  • Euro 35.0966
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Vali Pehlivan, Aydıntepe ilçesinde incelemelerde bulundu

Vali Pehlivan, Aydıntepe ilçesinde incelemelerde bulundu
Vali Ali Hamza Pehlivan, Aydıntepe İlçesi'nde ziyaret ederek bir takım incelemelerde bulundu.

Vali Ali Hamza Pehlivan, Aydıntepe İlçesi'nde ziyaret ederek bir takım incelemelerde bulundu.

Vali Pehlivan Aydıntepe Kaymakamlığı önünde Kaymakam Mustafa Akın ve ilçede görevli kurum amirleri tarafından karşılandı. Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Aydıntepe Kaymakamı olarak aranan Mustafa Akın'a yeni görevinin hayırlı olmasını diledi ve başarılar temennisinde bulundu. Kaymakam Akın ve birim amirlerinden çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Pehlivan, kamu hizmetlerinin kurumlar arası işbirliği ve koordinasyon içinde titizlikle, hızlı ve etkin bir şekilde yerine getirilmesi gerektiğini belirtti. Vali Ali Hamza Pehlivan Kaymakamlık ziyaretinin ardından Aydıntepe İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na geçti, brifing aldı, genel asayişin gayet iyi durumda olduğunu görmekten dolayı memnun olduğunu ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra Toplum Sağlığı Merkezi'ne geçen Vali Pehlivan Sağlık Merkezinde çalışan Doktorlar ve sağlık personeliyle bir süre görüşüp bilgiler aldı, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vali Pehlivan, Halk Eğitim Merkezi'ni de ziyaret ederek geçerek Merkez Müdürü Gökhan Karakurt'tan devam eden kurs faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Vali Pehlivan, merkez bünyesinde devam eden halı dokuma, dikiş nakış, çini ve filografi kursları dolaştı ve kursiyerlere başarılar diledi.

'Vali Ali Hamza Pehlivan Entegre Hastanesi ve Halk Eğitim Merkezi inşaat çalışmalarını inceledi'

Vali Ali Hamza Pehlivan, Aydıntepe İlçesinde yapımı devam eden Entegre Hastanesi ve Halk Eğitim Merkezi inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Aydıntepe İlçesinde geçtiğimiz aylarda İl Özel İdaresi tarafından ihale edilip yüklenici firmalara yer teslimi yapılan ve inşaat çalışmalarına başlanılan 10 yataklı İlçe Entegre Hastanesi ve Halk Eğitim Merkezi inşaatlarında incelemelerde bulunan Vali Pehlivan yüklenici firma yetkilisinden bilgiler aldı, tespit ve değerlendirmelerde bulundu, önümüzdeki yıl ortasında teslim alınıp hizmet vermeye başlayacak olan bu iki önemli yatırıma ilişkin çalışmaların titizlikle yürütülmesi talimatı verdi.

Vali Pehlivan'a Aydıntepe Kaymakamı Mustafa Akın da eşlik etti.

Kurum ziyaretlerinin ardından bir çay ocağında vatandaşlarla buluşan Vali Pehlivan bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi; ardından cadde üzerindeki esnaflarını ziyaret ederek, hayırlı işler dileğinde bulunan Vali Ali Hamza Pehlivan, İlçedeki ziyaretini sonlandırdı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim