• BIST 9079.97
  • Altın 2322.611
  • Dolar 32.345
  • Euro 34.8965
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Vali Orhan Düzgün İzmir Valisi Mustafa Toprak’ı Ziyaret Etti

Vali Orhan Düzgün İzmir Valisi Mustafa Toprak’ı Ziyaret Etti
İzmir Valiliği (BHİ) Ege Serbest Bölgesinde incelemelerde bulunmak ve işbirliği imkânları üzerinde çalışma ve ziyaretlerde bulunmak üzere bir heyetle...

İzmir Valiliği (BHİ) Ege Serbest Bölgesinde incelemelerde bulunmak ve işbirliği imkânları üzerinde çalışma ve ziyaretlerde bulunmak üzere bir heyetle İzmir'e giden Kayseri Valisi Orhan Düzgün, İzmir Valisi Mustafa Toprak'a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Valilik binasına gelişinde Vali Orhan Düzgün'ü Vali Toprak karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Toprak; "Hoş geldiniz, ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum. Ege Serbest Bölgesi inceleme ve işbirliği çalışmanızın iyi geçmesini ve güzelliklere vesile olmasını diliyorum. Kayseri benim de daha önce görev yaptığım, insani, medeniyet, ekonomik, sosyal ve kültürel zenginliğin olduğu, dayanışmanın ve birlikte çalışma kültürünün en güzel görüldüğü ve gerçekleştiği bir ilimiz. Kayseri'ye ve çalışma fırsatı bulduğum İncesu ilçesine selam ve muhabbetlerimi götürünüz. Size ve heyetinize teşekkür ediyor ve başarılı çalışmalar diliyorum." dedi.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün İzmir'de olmaktan, İzmir Valisini ziyaret etmekten mutlu olduğunu ifade etti ve bu güzel ev sahipliği için Vali Toprak" a teşekkürlerini iletti. Kayseri ilinin önemli değerleri üzerinde barındırdığını, ekonomik ve sosyal gelişme yanında kültür, sanat, bilim ve turizm merkezlerinden biri olduğunu, tarihin en eski zamanlarından beri pek çok uygarlığa, medeniyete beşiklik ettiğini ve her dönemde önemini koruduğunu ifade eden Kayseri Valisi Düzgün; "Ege Serbest Bölgesi'ni ziyaret ederek karşılıklı görüş alış verişinde bulunmak istedik. Kayseri Serbest Bölgesi olarak önemli hedeflerimiz var, heyette benimle birlikte Büyükşehir ile, Melikgazi, Kocasinan, Talas Belediye Başkanlarımız, Kayseri Serbest Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan ve Üyelerimiz, Serbest Bölge Müdürümüz ve Ankara'dan Ekonomi Bakanlığından yetkililerimiz, Ticaret Odası Başkanımız ile işadamlarımız var. Kayseri, ekonomik, kültürel, turizm, sağlık, eğitim, spor ve şehircilik alanında yakaladığı ivme ile Türkiye'nin en hızlı gelişen ve dikkat çeken şehirlerinin başında geliyor. Sizleri de Kayseri'ye davet etmek istiyorum." şeklinde konuştu.

İzmir Valiliği Şeref Defterini de imzalayan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Vali Toprak ile fotoğraf çektirmesinin ardından sonra Valilikten ayrıldı.

Vali Orhan Düzgün İzmir Valisi Mustafa Toprak’ı Ziyaret Etti

Vali Orhan Düzgün İzmir Valisi Mustafa Toprak’ı Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim