• BIST 9093.3
  • Altın 2324.193
  • Dolar 32.3628
  • Euro 34.9825
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Vali Kaldırım;" Polisimiz, askerimiz gönülden hizmet ediyor"

Vali Kaldırım;" Polisimiz, askerimiz gönülden hizmet ediyor"
Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım,"Kahraman askerlerimiz, polisimiz, korucularımız ve tüm güvenlik güçlerimiz fedakarca, vatanın değişik yerlerinde...

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım,"Kahraman askerlerimiz, polisimiz, korucularımız ve tüm güvenlik güçlerimiz fedakarca, vatanın değişik yerlerinde gönülden hizmet ediyor"dedi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 173. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü tarafından program düzenlendi. Programda polis teşkilatı, il protokolü, şehit aileleri ve gaziler bir araya geldi.

Programda konuşan Vali Çetin Oktay Kaldırım, "Kahraman askerlerimiz, polisimiz, güvenlik güçlerimiz , korucularımız fedakarca, vatanın değişik yerlerinde gönülden hizmet ediyor. Bunlar olduğu müddetçe bu bayrak düşmez, vatanda bölünmez. Tabi çok şanlı bir teşkilatımız var. Çok güçlü geleneklerimiz var. Bugün 173. Yılına idrak ettiğimiz son derece köklü bir teşkilatımız var. Diğer teşkilatlarımızda öyledir. Mazileri şerefle yazılmıştır. Müstesna görev yapıyorlar. Aziz milletin değerlerini en iyi şekilde temsil edip görevlerini ifa ediyorlar" dedi.

Polis teşkilatının büyük fedakarlık, sabır , cesaret ve kahramanlıkla hizmet verdiğini aktaran İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, "Sadece yurt içinde değil, dışında da terör ve örgütlü suçlarla mücadelede ortaya koyduğu başarıyla gurur verici başarıya imza atmaktadır. Afrin'de askerimiz, polisimiz, güvenlik korucularımız omuz omuza gerçekleştirdikleri Zeytin Dalı Operasyonu bunun bir örneğidir. Her türlü suç ve suçlu ile mücadelede sektördeki teknolojik gelişmeler büyük önem veriyor. Teşkilat olarak vatandaşa en iyi şekilde hizmet verebilme anlamında her türlü imkan sunulmaktadır" diye konuştu.

Programa, Vali Çetin Oktay Kaldırım, FÜ Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, 8.Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, emniyet personeli, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim