• BIST 9698.39
  • Altın 2502.664
  • Dolar 32.5854
  • Euro 34.8559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Vali Kahraman: “Allah’ın Evinde Ancak Şeref Alınır”

Vali Kahraman: “Allah’ın Evinde Ancak Şeref Alınır”
Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan Motosiklet Kulübünün Hayrettin Vesile Hatun Camii'nde ki Kur'an eğitim programına katıldı.

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan Motosiklet Kulübünün Hayrettin Vesile Hatun Camii'nde ki Kur'an eğitim programına katıldı. Yaklaşık 60 motosiklet kullanıcısının katıldığı programda Kulüp Başkanı Serkan Akpınar, Vali Kahraman'a üzerinde kulübün logosunun bulunduğu "Vali Baba" yazılı bakır saat hediye takdim etti.

Vali Süleyman Kahraman, Erzincan Motosiklet Kulübünün, kulüp üyelerine yönelik olarak yaklaşık iki yıldır Hayrettin Vesile Hatun Camii'nde sürdürdüğü Kur'an eğitim programına katıldı. Üç kademeli olarak devam eden Kur'an ve dini eğitim programına Vali Süleyman Kahraman ile birlikte Vali Yardımcısı Fatih Kaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, İl Müftü Yardımcısı Dr. Mehmet Reşat Şavlı, Erzincan Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Vahdet Gül ve çok sayıda kulüp üyesi katıldı. Erzincan Motosiklet Kulübünün yapmış olduğu etkinliğin güzel bir örnek olduğuna değinen Vali Süleyman Kahraman, " Allah'ın evinde bir araya geldik. Buraya geldiğimde şereflendirdiğimi söylediniz, ama Allah'ın evinde ancak şeref alınır. Hepimiz burada bu şerefe nail oluyoruz. Ne güzel Allah'ın kelamını öğreniyoruz. Bundan daha güzeli olamaz. Biz yıllarca Allah'ın kelamını duvara astık, okumadık yanlış yaptık. Allah, bu kutsal kitabımızda bizlere ne dediğini anlamak için çaba göstermedik. Bugün toplumda olsun, ülkemizde meydana gelen karışıklıklar olsun, hepsi Kur'anı okumadığımız, anlamadığımız için. Eğitim seferberliği yaparsak birçok sorunun üstesinden geleceğimize inanıyorum. Bu ömrümüzün rövanşı yoktur. Çok güzel yoldasınız bu şekilde devam edin. Bu çalışmanız mübarek olsun, Allah daim etsin." Dedi.

Vali Kahraman'ın konuşmasının ardından Erzincan Motosiklet Kulübü Başkanı Serkan Akpınar, Vali Kahraman'a üzerinde kulübün logosunun bulunduğu "Vali Baba" yazılı bakır saat ve kulübün tişörtünü hediye etti. Daha sonra Vali Kahraman'a ve misafirlere çiğ köfte ikramında bulunuldu

Vali Kahraman: “Allah’ın Evinde Ancak Şeref Alınır”

Vali Kahraman: “Allah’ın Evinde Ancak Şeref Alınır”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim