• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Vali Fidan’dan Gazetecilere Jest

Vali Fidan’dan Gazetecilere Jest
Düzce Valisi Ali Fidan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile Düzce'de görev yapan basın mensupları ile Yenikent Polis Merkezi'nde düzenlediği...

Düzce Valisi Ali Fidan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile Düzce'de görev yapan basın mensupları ile Yenikent Polis Merkezi'nde düzenlediği kahvaltı ile bir araya gelerek gazetecilerin gününü kutladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile Düzce Valiliği tarafından Yenikent Polis Merkezi'nde Düzce'de görev yapan basın mensuplarına bir kahvaltı düzenledi. Programa Düzce Valisi Ali Fidan, Vali Yardımcısı Mustafa İmamoğlu, Düzce İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ve gazeteciler katıldı.

Programda konuşan Düzce Valisi Ali Fidan, vefakâr bir şekilde çalışan gazetecilerin bugünü için bir araya geldiklerini bu nedenden dolayı da gazetecilerle bir araya gelmekten büyük onur duyduğunu dile getirdi. Fidan " basın halkımızın ortak sesidir" dedi.

Vali Fidan; "Çalışan Gazeteciler Gününde idarecilerin ve gazetecilerin bir araya gelmesi güzel bir alışkanlık oldu. Bugün aynı zamanda "10 Ocak İdareciler Günü'. İki anlamlı günü bir arada kutlamış oluyoruz. Basın halkımızın ortak sesidir. Demokratik özgür ülkelerin olmazsa olmazı, özgür, tarafsız ve bağımsız basındır. Basın ahlak ilkelerine uygun yayın yapan bir medyanın bulunması toplumsal ve kültürel gelişimin sağlanmasında çok önemli bir göre ifade ediyor. Basında çalışmak bu faktörlerden dolayı birtakım zorlukları elbette doğal olarak içeriyor. Mesai mefhumu olmadan bizlerle birlikte çalışan basından arkadaşlarımız var. Gerçekten hafta sonları yok, mesai saatleri yok. Büyük bir özveri ile çalışıyorlar. Hepsini bu gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Bu gayretli çalışma kamu yararı içindir. Gazeteci de bir anlamda kamu görevi ifa ediyor. Basında çalışan arkadaşların kamunun haber alması, doğru bilgilendirilmesi, ilimizde ülkemizde neler olduğuna dair bilgi aktarılasın da basın önemli bir görev ifa ediyor. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle hepinizi bu çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Vali Fidan’dan Gazetecilere Jest

Vali Fidan’dan Gazetecilere Jest

Vali Fidan’dan Gazetecilere Jest

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim