• BIST 9716.35
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 31 °C
  • İzmir 27 °C

Vali Çiçek’in Eşi Hülya Çiçek’ten Anlamlı Projeye Destek

Vali Çiçek’in Eşi Hülya Çiçek’ten Anlamlı Projeye Destek
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yürütülen "Yalnız Değilsiniz" projesi kapsamında Muğla Valisi Amir Çiçek'in eşi Hülya Çiçek,...

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yürütülen "Yalnız Değilsiniz" projesi kapsamında Muğla Valisi Amir Çiçek'in eşi Hülya Çiçek, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan'ın eşi Dilek Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya'nın eşi Aysun Çetinkaya, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf temsilcileri yalnız veya yaşlıları ziyaret etti.

Heyet ilk olarak geçimini ağ örerek sağlayan Menteşe Karamehmet Mahallesi'nde kızı ile birlikte oturan 47 yaşındaki Safinaz Uysal'ı evinde ziyaret etti. Hülya Çiçek burada yaptığı açıklamada Valilik bünyesinde başlatılan "Yalnız Değilsiniz Projesi" kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulunacağını açıkladı. Geçimini ağ örerek ve devletin yapmış olduğu yardımlarla sağlayan Safinaz Uysal'dan çok etkilendiğini dile getiren Hülya Çiçek, "Bu proje kapsamında büyüklerimizi, yalnız yaşayan kadın ve erkek vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek devletin her zaman yanlarında olduğunu hissettirmeyi amaçlıyoruz. Tek başına çalışarak ayakta durman, kızına bakman beni çok etkiledi. Bizim hedef kitlemize önder, rol model olabilecek bir kardeşimizsin. Biz toplumumuzda senin gibi ne istediğini bilen, çocuğuna sahip olan, dimdik ayakta duran, ekmeğini taştan çıkaran, üretken kadınlarımız olsun istiyoruz. Eğer siz güçlü olursanız sizin yetiştireceğiniz çocuklarda güçlü olur. Yani toplum olarak güçlü oluruz" dedi.

Kiramettin Mahallesi'nde sobalı bir evde ve tek başına yaşayan 87 yaşındaki Ayşe Pınar'ı da ziyaret eden Hülya Çiçek ve beraberindeki heyet tarafından huzurevinde kalmak istemediğini söyleyen Ayşe Pınar'ı ikna etti. Huzurevinin olanaklarını Ayşe teyzeye anlatan ve teyzeyi huzurevinde kalmaya ikna eden Hülya Çiçek, huzurevlerinde hemşire ve diğer görevlilerle yaşlılara iyi bir bakım sağlandığını dile getirdi. Son olarak Karşıyaka Mahallesi'nde oğlu ile oturan 75 yaşındaki Gülperi Uysal'ı ziyaret eden Hülya Çiçek, vatandaşın taleplerini dinleyerek devletin her zaman yanında olduğunu belirtti.

Ziyaretten sonra yaptığı açıklamada devletin kimsesiz, çaresiz, yaşlı, engelli, kadın ve çocuk hiçbir ayrım gözetmeksizin herkese sahip çıktığını vurgulayan Hülya Çiçek, "Vatandaşlarımız kendilerini yalnız hissetmesin, devletimizin onların elini her daim tuttuğunu görsün diye "Yalnız Değilsiniz Projesini" geliştirdik. Amacımız yalnız yaşayan yaşlılarımız, kadınlarımız ve erkeklerimizi ziyaret ederek toplumda yalnız olmadıklarını hissettirmek. Dileriz başlattığımız bu proje bütün vatandaşlarımıza iyi bir örnek olur. Mahallesinde yaşayan çaresiz insanlara sadece devletimiz değil vatandaşlarda sahip çıkar" dedi.

Vali Çiçek’in Eşi Hülya Çiçek’ten Anlamlı Projeye Destek

Vali Çiçek’in Eşi Hülya Çiçek’ten Anlamlı Projeye Destek

Vali Çiçek’in Eşi Hülya Çiçek’ten Anlamlı Projeye Destek

Vali Çiçek’in Eşi Hülya Çiçek’ten Anlamlı Projeye Destek

Vali Çiçek’in Eşi Hülya Çiçek’ten Anlamlı Projeye Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim