• BIST 9079.97
  • Altın 2318.134
  • Dolar 32.3415
  • Euro 34.9033
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Vali Büyükakın’dan ilçe ziyaretleri

Vali Büyükakın’dan ilçe ziyaretleri
Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, İnhisar ve Yenipazar ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, İnhisar ve Yenipazar ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Yapılan hizmetleri incelemek ve halkla bir araya gelmek amacıyla periyodik aralıklarla gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerinde iş takibi ve planlamasına önem verdiğini ifade eden Vali Büyükakın, "Makamda kalmayı değil, sahada, halkın içinde olmayı tercih ediyor, hizmetlerimizi bu şekilde denetliyor ve planlıyorum. Sokakta, okulda, camide, fabrikada kısacası hayatın içinde, halkla iç içe olmayı doğru buluyorum" dedi.

İnhisar'da okul ziyareti

İnhisar ilçesine yeni atanan Kaymakam Mahmut Sami Yılmaz'ı ziyaret eden Vali Büyükakın, Yılmaz'dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçede yürütülen hizmetlerin değerlendirildiği toplantı sonrasında İnhisar Atatürk İlkokulu'nu ziyaret eden Vali Büyükakın, burada öğretmen ve Okul Aile Birliği temsilcileri ile bir araya geldi. Okul hakkında bilgi alan ve okulda incelemede bulunan Vali Büyükakın, daha sonra öğrencilerle bol bol sohbet etti. Öğrencilere geleceğin Türkiye'si için, bu ülke ve millet için çok çalışmaları gerektiğini söyleyen Vali Büyükakın, "Sizler bu ülkenin, bizlerin geleceğisiniz. Sizlere inancımız tam. Sizler bu ülkeyi çok daha ileriye taşıyacaksınız" ifadesinde bulundu.

Yenipazar'da çiftçilerle buluştu

Buradan Yenipazar ilçesine geçen Vali Büyükakın'ı Kaymakamlık görevine atanan Kaymakam Yavuz Kartal ve Belediye Başkanı İlhan Özden ile ilgililer karşıladı. İlçedeki hizmetler hakkında Kaymakam Kartal'dan bilgi alan ve bir süre görüşen Vali Büyükakın, daha sonra Selim köyünde vatandaşlarla buluştu. Vali Büyükakın, "Bilecik tarım arazileri ve ürettiği ürünlerle ülkemizde önemli bir yere sahip. Tarım ve hayvancılık anlamında avantajları olan bir bölgedeyiz. Çiftçilerimiz, köylülerimiz ve bizler bir araya gelerek bu avantajlarımızı çiftçimizin, köylümüzün kazancını arttıracak şekilde planlamalıyız. Devlet olarak çiftçimizin, köylümüzün yanındayız. Her türlü desteğe, her zaman hazırız" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim