• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 24 °C

Vali Bektaş Yuntdağlılar Derneğine Konuk Oldu

Vali Bektaş Yuntdağlılar Derneğine Konuk Oldu
Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Yuntdağlılar Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma, Kültür, Spor ve Turizm Derneği (Yunt-Der)'in geleneksel hale getirdiği halkla...

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Yuntdağlılar Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma, Kültür, Spor ve Turizm Derneği (Yunt-Der)'in geleneksel hale getirdiği halkla buluşma toplantısında Yuntdağlılarla bir araya geldi.

Dernek binasında yapılan etkinliğe Vali Erdoğan Bektaş, Yunt-Der Başkanı Mustafa Uyumaz, Yuntdağ bölgesindeki köy muhtarları, dernek üyeleri ve Yuntdağlılar katıldı.

2016 yılı etkinliğinin ilk konuğu olan Vali Bektaş'ın davetlerini kabul ederek kendileriyle bir arada olmasından duydukları mutluluğu ifade eden Yunt-Der Başkanı Mustafa Uyumaz, geçmiş yıllarda da valileri, belediye başkanlarını, daire müdürlerini konuk ettiklerini söyledi. Başkan Uyumaz, "Yuntdağlılar Derneği 1995 yılında Manisa merkezimizin 85 köyden 63'ünü temsilen Yuntdağı köylerinin kalkınmasını sağlamak amacı ile kuruldu. Yuntdağı Kültür Turizm Şenliğini ilk kez 2007 yılının ilkbahar ayında yaptık ve her yıl yapılmaya devam edildi. Bu tür toplantıları da görevde olduğumuz sürece gerçekleştirmeye çalışıyoruz. 2016 yılının ilk toplantısını da Sayın Valimizle yapmak istedik. Bizleri kırmayarak onurlandırdıkları için teşekkür ederim" dedi.

Valisi Erdoğan Bektaş da yaptığı konuşmada, Yuntdağı bölgesinin merkeze çok yakın önemli bir tarım ve yerleşim yeri olduğunu ifade ederek Yuntdağının geleceğinin parlak olduğunu ifade etti. Yuntdağı ile ilgili yörenin gelişip kalkınmasını sağlayacak projeleri olduğunu ifade eden Vali Bektaş, "Tarım konusunda biraz zayıf olan Yuntdağı'nda 5-6 bin dönümlük bir alanda katma değeri yüksek, nitelikli sanayi tesislerinin yer alacağı Organize Sanayi Bölgesi kurmayı istiyoruz. Bu bir karma OSB değil, ihtisas OSB olacak" dedi.

Vali Erdoğan Bektaş programda katılımcıların istek ve şikayetlerini de dinleyerek çözümü konusunda gereğini yapacaklarını belirtti.

Vali Bektaş Yuntdağlılar Derneğine Konuk Oldu

Vali Bektaş Yuntdağlılar Derneğine Konuk Oldu

Vali Bektaş Yuntdağlılar Derneğine Konuk Oldu

Vali Bektaş Yuntdağlılar Derneğine Konuk Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim