• BIST 9524.59
  • Altın 2493.927
  • Dolar 32.5138
  • Euro 34.728
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 21 °C

Vali Bektaş STK’ları Ağırladı

Vali Bektaş STK’ları Ağırladı
Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa'da faaliyet gösteren bazı sivil toplum kuruluşu temsilcilerini makamında ağırladı.

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa'da faaliyet gösteren bazı sivil toplum kuruluşu temsilcilerini makamında ağırladı.

İlk olarak geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulunu yapan Manisa Trabzonlular Derneği Başkanı Doç. Dr. Mustafa Kazaz ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ı ziyaret etti. Ziyarette dernek faaliyetleri hakkında Vali Bektaş'a bilgi veren Kazaz, "13 Aralık 2015 tarihinde genel kurulumuzu yaptık. Yeni yönetim kurulumuzu ve komisyonlarımızı da hemen oluşturduk. Faaliyetlerimize başlamadan önce sizlere nezaket ziyaretinde bulunmak, yaptığımız faaliyetleri, planladığımız çalışmaları takdim etmek istedik. Aynı zamanda gerçekleştirmeyi düşündüğümüz planlarımız konusunda desteklerinizi almak için ziyarette bulunmuş olduk" dedi.

Vali Bektaş ise "Yeni seçilen arkadaşlarımızı kutluyoruz. Manisa'da hemşeri derneklerinin faaliyetleri doğrusu hoşumuza gidiyor, destekliyoruz. Umarız yardımlaşabiliriz. Tekrar kutluyorum. Hayırlı olsun" diye konuştu.

MANİSA YÖRÜKLERİ DERNEĞİNİN ZİYARETİ

Trabzonlular Derneği'nin ardından Manisa Yörükleri Derneği Başkanı Salim Çetin ve yönetim kurulu üyeleri de Vali Erdoğan Bektaş'ı makamında ziyaret etti. Dernek başkanı Salim Çetin, yeni kurulan dernek hakkında Vali Bektaş'a bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Bektaş da dernek üyelerine teşekkür ederek başarılar diledi.

CBÜ MOSTAR GENÇLİK GRUBU'NDAN VALİ BEKTAŞ'A ZİYARET

Son olarak Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Mostar Gençlik Grubu Başkanı Furkan Arslan ve Başkan Yardımcısı Emrah Doğru, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ı makamında ziyaret ederek, "Kalkınma ve Büyüme" konulu söyleşiye davet etti. Ziyarette konuşan Mostar Gençlik Grubu Başkanı Arslan, "Sayın valimize hem kendimizi tanıtmak hem de "Kalkınma ve Büyüme" konulu söyleşiye davet etmek istedik" diye konuştu.

Grup faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Bektaş da ziyaretten dolayı teşekkür ederek başarı dileklerini iletti.

Vali Bektaş STK’ları Ağırladı

Vali Bektaş STK’ları Ağırladı

Vali Bektaş STK’ları Ağırladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim