• BIST 9693.46
  • Altın 2506.421
  • Dolar 32.5726
  • Euro 34.7776
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Uyuşturucu Bağımlısı Hırsız Cezaevine Girdiği Gün Öldü

Uyuşturucu Bağımlısı Hırsız Cezaevine Girdiği Gün Öldü
Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde hırsızlık yaptığı için aranan uyuşturucu bağımlısı zanlı, yakalandıktan sonra polisten kaçarken kaza geçirip 4 gün...

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde hırsızlık yaptığı için aranan uyuşturucu bağımlısı zanlı, yakalandıktan sonra polisten kaçarken kaza geçirip 4 gün tedavi gördükten sonra girdiği cezaevinde aynı gün hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, uyuşturucu bağımlısı 2 çocuk babası Yunus Emre Yılmazlar (22), uyuşturucu parası bulabilmek için bir markette gasba karıştı. Polis tarafından yakalanan Yılmazlar sevk edildiği mahkeme tarafından Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında adli kontrol kararıyla serbest kaldı. Ancak Yılmazlar uyuşturucu bulabilmek için bu kez de bir marketten hırsızlık yaptı. Gasp olayından dolayı her gün polis merkezine gidip imza atması gereken Yılmazlar hırsızlık olayına karıştığı için korkup 22 Ocak 2016 tarihinde polis merkezine gitmedi. Bu nedenle Yılmazlar hakkında arama kararı çıktı. Polis harekete geçip Yılmazlar'ı aramaya başladı. Bunun üzerine polisler Yılmazlar'ın evine baskın yaptı ve baba Hüseyin Yılmazlar oğlunu polise teslim etti. Polis merkezine götürülüp işlemleri yapılan Yılmazlar adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan Yılmazlar'ın tutuklanmasına karar verildi. Yılmazlar cezaevine götürülürken, hasta olduğu için baygınlık geçirdi.

Kırıkhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yılmazlar burada polisin elinden kaçıp otoparkta bulunan bir motosiklet ile hastaneden uzaklaşmak istedi. Polis ile şahıs arasında kovalamaca yaşandı. Bu kovalamaca sırasında zanlı motosiklet ile kaza yaparak ağır yaralandı. Yaralanan Yılmazlar özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanede 4 gün yatan Yılmazlar tedavisi tamamlandıktan sonra 27 Ocak 2016 tarihinde İskenderun Cezaevi'ne götürüldü. Ancak Yılmazlar cezaevine konulduğu gün hayatını kaybetti. Yılmazlar'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na getirildi. Burada baba Hüseyin ve anne Süreyya Yılmazlar gözyaşlarına boğuldu. Anne Yılmazlar, "Kime güveneyim bebeğim? Onu değil beni gömün. Yeni memleketine mi gidiyorsun ciğerim? Anan ölsün ciğerim. Ömür boyu asker olsaydın. Milleti, vatanı korusaydın. Bu hallere düşmeyeydin ciğerim" diyerek ağıt yaktı.

Yunus Emre Yılmazlar'ın cenazesi defnedilmek için Kırıkhan'a götürüldü.

Öte yandan, Yunus Emre Yılmazlar'ın tedavisinin yapıldığı özel hastanenin yetkilileri, hastanın tedavisinin tamamlanarak taburcu edildiğini, hiç kimsenin tedavi edilmeden taburcu edilmeyeceğini bildirdi.

Bu arada, hayatını kaybeden Yunus Emre Yılmazlar'ın bir boş mezarın içinde fotoğraf çektirip bunu sosyal paylaşım sitesi facebooka yüklemesi dikkat çekti.

Uyuşturucu Bağımlısı Hırsız Cezaevine Girdiği Gün Öldü

Uyuşturucu Bağımlısı Hırsız Cezaevine Girdiği Gün Öldü

Uyuşturucu Bağımlısı Hırsız Cezaevine Girdiği Gün Öldü

Uyuşturucu Bağımlısı Hırsız Cezaevine Girdiği Gün Öldü

Uyuşturucu Bağımlısı Hırsız Cezaevine Girdiği Gün Öldü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim