• BIST 9079.97
  • Altın 2318.134
  • Dolar 32.3415
  • Euro 34.9033
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Uşak’ta Tamamlanan 3 Yeni Proje Hayata Geçiyor

Uşak’ta Tamamlanan 3 Yeni Proje Hayata Geçiyor
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kemalöz Mahallesi'nde yer alan yeni pazar yeri ve Karaağaç Mahalle konağı ve Aybey Mahallesi'nde bulunan Taziye Evi'nin...

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kemalöz Mahallesi'nde yer alan yeni pazar yeri ve Karaağaç Mahalle konağı ve Aybey Mahallesi'nde bulunan Taziye Evi'nin bittiğini belirtirken çok yakında açılışı gerçekleştireceklerini kaydetti.

Uşak Belediyesi kentte projelerine ara vermeden devam ediyor. Mevsim şartlarına bakılmaksızın devam eden projeler bitiriliyor. Uşak halkının beklentilerine cevap veren üç projeyi daha bitirdi. Buna göre Kemalöz Mahallesi Pazar Yeri, Aybey Taziye Evi ve Karaağaç Mahalle Konağı binaları tamamlandı. Çalışmaların sona erdiği projelerin açılışı ise kısa zamanda yapılacak.

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Vaat ettiğimiz tüm projelerimizi hassasiyetle takip ediyoruz" dedi.

Göreve gelmelerinin akabinde çalışmaların da hemen başladığına dikkat çeken Cahan, "İlimizde her anlamda projelerimizin hayat bulması için bütün ekiplerimiz tüm güçleri ile çalışmaktadır. Henüz görev süremizin üzerinden 2 yıl bile geçmemesine rağmen ilimize hizmet anlamında çok şeyler kattık. Diğer yandan söz verdiğimiz projelerin gerçekleşmesi adına hızlı bir çalışma yürüttük. Bu sayede vaatlerimizi gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz. Bu yıl bitirdiğimiz çalışmalara bakacak olursak öncelikle Karaağaç Mahalle Konağı sona erdi. Konağımız mahallemize her anlamda hizmet verecek. İlimizin en büyük ve en modern pazar yeri olma özelliğine sahip olan Kemalöz Mahallesi Pazar Yeri de hemşehrilerimizin hizmetine girecek. Pazar yerimiz hem esnafın hem de vatandaşlarımızın rahat etmesine vesile olacak. Diğer yandan Aybey Mahallesi'ndeki Taziye Evimiz de bölgenin ihtiyacını karşılayacak" ifadesini kullandı.

Uşak’ta Tamamlanan 3 Yeni Proje Hayata Geçiyor

Uşak’ta Tamamlanan 3 Yeni Proje Hayata Geçiyor

Uşak’ta Tamamlanan 3 Yeni Proje Hayata Geçiyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim