• BIST 8886.87
  • Altın 2238.808
  • Dolar 32.3388
  • Euro 35.1125
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Uşak’ta Çölyak hastalarına destek devam ediyor

Uşak’ta Çölyak hastalarına destek devam ediyor
Daha önce de çeşitli etkinliklerle desteğini gösteren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Atapark Çayzade'de Uşak Çölyak PKU El Ele Derneği'ne glütensiz...

Daha önce de çeşitli etkinliklerle desteğini gösteren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Atapark Çayzade'de Uşak Çölyak PKU El Ele Derneği'ne glütensiz un dağıtımı gerçekleştirdi.

Başkan Nurullah Cahan bugün "Uşak Çölyak PKU El Ele Derneği" ile belediyenin sosyal tesisi Atapark Çayzade'de buluştu. Dernek üyelerinin, ailelerinin ve üniversite öğrencilerinin katıldığı buluşmada Başkan Cahan, "Çölyak" hastalarına glütensiz un dağıtımında bulundu.

Uşak Belediyesi'nin "Çölyak" hastalığı ve derneği için sağladığı büyük desteği vurgulayan Dernek Başkanı Ömre Ümran Aydın, Başkan Nurullah Cahan'ın yeni müjdelerini aktardı.

Aydın, "Belediye Başkanımız burada üyelerimize çok güzel sözler verdi. Başta ekmek ve kafe olmak üzere, unlarımız sayesinde üretilen ekmeklerimize ve kurabiyelerimize daha kaliteli bir şekilde ulaşmamızı, onları daha kaliteli bir şekilde tüketmemizi sağlamak için elinden gelen her şeyi yapacağına söz verdi. Biz de buradan kendisine çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Hastalığın önemine ve farkındalığın oluşmasına dikkat çeken Başkan Cahan, daha öncesinde hastaların ekmeklerini ve kurabiyelerini sağlıklı bir şekilde üretebilmeleri için fırın takviyesinde bulunmuştu. Dün olduğu gibi bugün de vatandaşlarının yanında olduğunun ve her zaman da olacağının altını çizen Başkan Cahan, Uşak Çölyak PKU El Ele Derneği Başkanı Ömre Ümran Aydın'a teşekkürlerini sundu.

Başkan Cahan Çayzade'de gerçekleştirilen buluşmada, "Belediye olarak hemşehrilerimizin yanındayız. Bugüne kadar onlara elimizdeki imkânlar dâhilinde hep yardımcı olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bugün de un dağıtımı gerçekleştirdik. Biz, elimizdeki tüm olanakları onlara sunmaktan ve çocuklarımızın gözlerindeki o parıltıyı görmekten dolayı son derece mutluyuz. Rabbim cümlemize şifa versin. En büyük nimet sağlık, sağlığımıza dikkat edelim, muhafaza edelim. İnşallah daha güzel günlerde birlikte olacağız. Derneğimizin ve çölyak hastalarımızın yanındayız." diyerek sözlerine son verdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim