• BIST 9057.89
  • Altın 2292.138
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0981
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Uşak Üniversitesinde eğitim öğretim yılı başladı

Uşak Üniversitesinde eğitim öğretim yılı başladı
Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla öncelikle Uşak Üniversitesi'ne yeni kayıt yaptıran öğrenciler...

Uşak Üniversitesi 2018-2019 eğitim öğretim yılı başladı.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla öncelikle Uşak Üniversitesi'ne yeni kayıt yaptıran öğrenciler için Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 5 gün sürecek olan "Oryantasyon Eğitim Programı"na katıldı.

Bir Eylül Kampüsünde gerçekleşen programda açılan stantları gezen Prof. Dr. Savaş daha sonra fakültelere giderek öğrencilerle sohbet etti ve incelemelerde bulundu.

2018-2019 eğitim öğretim yılında üniversitemizde ilk derslerine giren öğrencilerimize "Hoş geldiniz" diyen Prof. Dr. Ekrem Savaş, "Uşak Üniversitesi ailesine yeni katılan siz sevgili öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Yeni eğitim öğretim yılının, tüm öğrencilerimiz için başarılı ve verimli geçmesini temenni ediyor, hep birlikte başarılarla dolu bir yıl diliyorum." dedi.

Yeni dönemde yenilenen bir Uşak Üniversitesi ile hedeflerimizi büyüterek hem Üniversitemiz, hem şehrimiz hem de ülkemiz için daha çok çalışacaklarına dikkat çeken Prof. Dr. Savaş, "Uşak Üniversitesi olarak yapacağımız işler çok fazla. Yeni dönemde hep beraber daha çok ilim üreten bir üniversite olacağız. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Geleceğin emanetçileri olan gençlerimize en iyi eğitim öğretimi vermenin yanında araştırma-geliştirme, girişimcilik ve inovasyonun önemini anlatacağız. Gençlerimizi, milli değerlerine bağlı ve yenilikçi gençler olarak yetiştireceğiz." şeklinde konuşarak öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilerle sohbetin ardından fakültelerde incelemelerde bulunan Prof. Dr. Ekrem Savaş, akademik ve idari personele de çalışmalarında başarılar diledi.

Prof. Dr. Savaş ayrıca bu yıl ilk yerleştirmelerde kontenjanın yüzde 85'den fazlasını doldurduklarını ifade ederek, ek yerleştirmelerle birlikte bu sayının artacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim