• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

Ünlüler Kucak Dolusu Kitaplarla Fulya Sanat Merkezi’ne Akın Edecek

Ünlüler Kucak Dolusu Kitaplarla Fulya Sanat Merkezi’ne Akın Edecek
Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin yarın akşam Fulya Sanat Mekezi'nde sahneleyeceği Markopaşa Müzikali'nin lansmanı yapıldı.

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin yarın akşam Fulya Sanat Mekezi'nde sahneleyeceği Markopaşa Müzikali'nin lansmanı yapıldı. Müzikale gitmek isteyenler 1 kitap getirmeleri karşılığında ücretsiz olarak müzikali izleyecekler. Ünlü isimler de müzikale kucak dolusu kitaplarla gelerek projeye destek verecek.

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler tarafından 15 farklı şarkıyla ve danslarla zenginleştirilen tuluat ve modern tiyatronun harmanlandığı, operet tadında izleyiciye sunulacak olan Markopaşa Müzikali'nin lansmanı yapıldı. Fulya Sanat Merkezi'nde izleyiciyle buluşacak olan müzikale izleyici olarak katılmak isteyenler ise bilet yerine yanlarında 1 kitap getirerek müzikali izleyebilecek. Ünlü isimler de arkadaşları Süheyl ve Behzat Uygur kardeşleri yalnız bırakmayarak kucak dolusu kitaplarla Fulya Sanat Merkezi'ne gelerek Markopaşa müzikalini izleyecekler. Toplanan kitaplar Mert Fırat'ın "İhtiyaç Haritası" kampanyası dahilinde Anadolu'nun çeşitli illerindeki kütüphanelere gönderilecek.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın öncülüğünde başlatılan projeyle tiyatro izleme alışkanlığının kazanılmasının yanı sıra ihtiyaç sahibi insanlara kitap ulaştırılması hedefleniyor.

"BU ÖNEMLİ MÜZİKALE BEN DE KİTAPLARIMI GETİREREK KATILACAĞIM"

Oyunun lansman toplantısında konuşma yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Sanatın her alanında sanatçılar toplumu yönlendiriyor. Sanat toplumun her manada dönüşmesinde katkıda bulunabiliyor. İstanbul'un kalbinde 4 tane kültür salonumuz var. Sanatçılar, fikir adamları tarihte çok daha fazla izler bırakır. Oyunlarımız iyi duyurulabilirse herkese örnek teşkil edebilecek nitelikte değerler taşıyor. Bu önemli müzikale yarın akşam ben de eşimle katılacağım. Kütüphanemden kitaplarımı alarak geleceğim. Tüm halkımızı kitaplarıyla, oyunumuza bekliyoruz" diye konuştu.

"TÜM SANATSEVERLERİ KİTAPLARIYLA BİRLİKTE MÜZİKALİMİZE BEKLİYORUZ"

Behzat Uygur ise, "Beşiktaş Belediye Başkanımız Murat Hazinedar'a böyle özel bir hizmete destek verdiği için minnettarız. Bu proje herkese örnek olmalı. Tüm sanatseverleri, kitaplarıyla birlikte yarın akşam Beşiktaş Fulya Sanat Merkezi'nde sahneleyeceğimiz Markopaşa Müzikali'ni izlemeye davet ediyoruz" dedi.

Ünlüler Kucak Dolusu Kitaplarla Fulya Sanat Merkezi’ne Akın Edecek

Ünlüler Kucak Dolusu Kitaplarla Fulya Sanat Merkezi’ne Akın Edecek

Ünlüler Kucak Dolusu Kitaplarla Fulya Sanat Merkezi’ne Akın Edecek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim